«Ανοίγει» ο δρόμος για την κατασκευή νέου Κέντρου Υγείας στη Σιάτιστα



Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή, κυρώθηκε η τοπική πράξη εφαρμογής, στο οικοδομικό τετράγωνο 233 του ρυμοτομικού σχεδίου της πόλης Σιάτιστας του Δήμου Βοίου, προκειμένου να εκδοθεί η οικοδομική άδεια ανέγερσης του νέου κτιριακού συγκροτήματος του Κέντρου Υγείας Σιάτιστας.

Η απόφαση αυτή ήταν αναγκαία ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες, μετά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την καθίζηση που παρατηρήθηκε στο υπάρχον κτίριο που στεγάζεται το κέντρο Υγείας Σιάτιστας.

Είναι πρωταρχικής σημασίας η κατασκευή νέων Κέντρων Υγείας για την καλύτερη παροχή πρωτοβάθμιας περίθαλψης τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής και πρόσθεσε «η λειτουργία του με προδιαγραφές μικρού νοσοκομείου θα αποτελέσει ένα ποιοτικό άλμα κοινωνικού πολιτισμού καθώς αναμένεται να ενδυναμώσει το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.