Η Φλόγα της «Αγάπης» στη Σιάτιστα το Σάββατο 31 Αυγούστου 2013



Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας , ο Άγιος Παντελεήμων , σας προσκαλεί να υποδεχθούμε την Φλόγα της «Αγάπης» το Σάββατο 31 Αυγούστου 2013, στα πλαίσια της 11ης πανελλήνιας λαμπαδηδρομίας των εθελοντών αιμοδοτών. Η φλόγα ξεκίνησε το ΄΄ταξίδι΄΄ της στις 18 Αυγούστου 2013 από το Καναλλάκι Πρέβεζας και αφού επισκεφθεί κάθε μέρος και γωνιά της Ελλάδος θα καταλήξει στις 4 Οκτωβρίου στην Καλαμάτα.

Τη φλόγα θα την υποδεχθούμε στην Μπάρα Σιάτιστας στις 7:00 μ.μ. όπου με την συνοδεία ιππέων, μοτοσικλετιστών, πολιτών και παιδιών θα την συνοδεύσουμε , διασχίζοντας όλη την πόλη, εώς τον αύλειο χώρο Γυμνασίου – Λυκείου Γ. Παπαγεωργίου.

Να σημειωθεί πως μετά την άφιξη της φλόγας θα υπάρξει εμφάνιση χορευτικών συγκροτημάτων.

Ας είμαστε όλοι εκεί λοιπόν να υποδεχθούμε την «Φλόγα της Αγάπης» , το φωτεινό ποτάμι αγάπης και αλληλεγγύης που για μια ακόμη χρονιά θα φθάσει στην πόλη μας και ας την βοηθήσουμε να ΄΄απλωθεί΄΄ και να νικήσει την άγνοια, τον πόνο, την προκατάληψη και να φέρει την ελπίδα.

sierafm.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.