Το Σαββατοκύριακο η Έκθεση Τοπικών & Βιοτεχνικών Προϊόντων στα Σέρβια



Το Σάββατο το απόγευμα (7μ.μ.) θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της 3ης Έκθεσης Τοπικών & Βιοτεχνικών Προϊόντων που φιλοξενείται στο χώρο της εμποροπανήγυρης Σερβίων και διοργανώνεται από τον Σύλλογο Εθελοντών Σέρβια Εν Δράσει, τον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού με την υποστήριξη του ΕΒΕ Π.Ε. Κοζάνης και του Εμπορικού Συλλόγου Σερβίων. Η συγκεκριμένη έκθεση δίνει τη δυνατότητα  σε παραγωγούς και επιχειρήσεις να προβάλλουν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους και ταυτόχρονα στους επισκέπτες να γνωρίσουν αυτά τα προϊόντα ενώ συνδυάζεται και με παράλληλες εκδηλώσεις. Για φέτος το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων περιλαμβάνει ενημερωτική ημερίδα, εκπαιδευτική δράση για τα παιδιά καθώς και μουσική εκδήλωση.

Ώρες Λειτουργίας Έκθεσης
Σάββατο 31 Αυγούστου 10π.μ.-10μ.μ. Εγκαίνια 7μ.μ.
Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 10π.μ.-10μ.μ.

Παράλληλες Εκδηλώσεις στο χώρο της Έκθεσης

Σάββατο 31 Αυγούστου
Ενημερωτική Ημερίδα Ώρα Έναρξης 8μ.μ.
Θεματολογία ημερίδας:
Ενημέρωση για την Νέα Εταιρική Μορφή της Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρίας (ΙΚΕ) και για το Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ)
Ομιλητής ο κ. Νικόλαος Σακαλής Υπάλληλος ΕΒΕ Π.Ε. Κοζάνης

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου
Εκπαιδευτική δραστηριότητα για παιδιά
6μ.μ. «Γαστρονομικές Περιπλανήσεις και Πολιτισμός των Γεύσεων»
Δράση που περιλαμβάνει την γνωριμία των παιδιών μέσα από το παιχνίδι και το τραγούδι με τα τοπικά προϊόντα και τη σωστή διατροφή

Μουσική Εκδήλωση
8μ.μ. Μουσική Εκδήλωση με το συγκρότημα του Μάρκου Βαλαβάνη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.