Εγκαίνια έκθεσης «Μια ματιά στον κόσμο των εντόμων» στο Τσοτύλι – Βίντεο



Τα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο «Μια ματιά στο κόσμο των εντόμων» πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 17 Αυγούστου στο Τσοτύλι, με τη δημοτική αρχή Βοΐου να αποδέχεται την πρόταση του καθηγητή Πελεγκρίνο Φιρμάνι για τη φιλοξενία του πλούσιου υλικού του στο δημοτικό κατάστημα.

Η έκθεση του καθηγητή εντομολογίας, είναι αφιερωμένη στον αείμνηστο συνάδελφό του καθηγητή, Νίκο Καλογερόπουλο, ο οποίος καταγόταν από το Ροδοχώρι και περιλαμβάνει τα περισσότερα είδη εντόμων σε μια εξαιρετική συλλογή.

Η έκθεση θα είναι επισκέψιμη για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν τα μυστικά των εντομών και με τη βοήθεια των κατοίκων της περιοχής ο Πελεκγρίνο Φιρμάνι ευελπιστεί να εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο στο μέλλον.

Τις ευχαριστίες του για την παραχώρηση του υλικού στο Δήμο, εξέφρασε η Δήμαρχος Βοΐου, Παναγιώτα Ορφανίδου, η οποία λίγο αργότερα μαζί με τον πρώην Νομάρχη Κοζάνης, Πασχάλη Μητλιάγκα, έκοψαν την κορδέλα των εγκαινίων της έκθεσης.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.