Η νεολαία πήγε στο…ποτάμι! – Δείτε τι έγινε στο 35ο River Party στο Νεστόριο της Καστοριάς



Από το pinakio.blogspot.gr

Η καρδιά της νεολαίος χτυπά στο Νεστόριο της Καστοριάς, δίπλα στον Αλιάκμονα, αφού το πιο μεγάλο party  το River Party έχει ήδη ξεκινήσει.

Χιλιάδες νέοι –και όχι μόνο- επισκέπτες έχουν κατακλύσει το Νεστόριο από όλες τις γωνιές της χώρας για να απολαύσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες….

Ήδη από την Τρίτη νότες και χρώματα έχουν κυριεύσει την ατμόσφαιρα της Δυτικής Μακεδονίας και  από την σκηνή που έχει στηθεί δίπλα από το ποτάμι παρελαύνουν τα μεγάλα  ονόματα της ελληνικής μουσικής.

Λίγο πριν…γίνει η αρχή ξεκίνησε το Party

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη του 35ουRiver Party, το βράδυ της Τρίτης 30 Ιουλίου μια συναυλία-έκπληξη περίμενε τους κατασκηνωτές και τους επισκέπτες στο Νεστόριο Καστοριάς.

Πρώτος στην κεντρική σκηνή του pre-opening Party ανέβηκε ο Δήμος Αναστασιάδης με ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα που ξεσήκωσε το κοινό, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο Tonis Sfinos και η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα ξέφρενο πάρτυ, σηματοδοτώντας την αρχή ενός αξέχαστου πενθήμερου με ανεξάντλητη μουσική!

Και η επίσημη έναρξη

Την πρώτη ημέρα του 35ου River Party oι κοσμοπολίτικες μελωδίες του Γιώργη Χριστοδούλου παρέσυραν από νωρίς τους θεατές σε μια άλλη διάσταση, ενώ οι Tricky Ponyάνοιξαν την κεντρική σκηνή με μία απρόσμενη ροκ εμφάνιση.

Το πολυαναμενόμενο γκρουπ – έκπληξη από την Λυών της Γαλλίας οι DUB Incorporation ξεσήκωσαν το κοινό δίνοντας ένα μοναδικό live δίπλα στο ποτάμι, που θα μείνει πραγματικά αξέχαστο!

Η βραδιά συνεχίστηκε δυνατά με τον Γιάννη Αγγελάκα και την παρέα του, ενώ οι πρώτες πρωινές ώρες βρήκαν κοινό και κατασκηνωτές να τραγουδούν παρέα με τον Σωκράτη Μάλαμα, «σε ένα γλέντι όπως παλιά».

Νατάσσα Μποφίλιου, Υπόγεια Ρεύματα, Πάνος Μουζουράκης κ.α

Η δεύτερη μέρα του μεγαλύτερου φεστιβάλ του καλοκαιριού εξελίχθηκε σε μια συναρπαστική μουσική εμπειρία.

Τις συναυλίες στην κεντρική σκηνή άνοιξαν δυνατά τα Υπόγεια Ρεύματα με τον Θάνο Ανεστόπουλο, ενώ τους ακολούθησε με swing διάθεση και ροκ μελωδίες ο Πάνος Μουζουράκης με το «Big Band Project».

Η βραδιά κορυφώθηκε με τους James, το θρυλικό και πολυαγαπημένο συγκρότημα που ήρθε για πρώτη φορά στο River Party, στο Νεστόριο Καστοριάς, και συνεπήρε το κοινό σε ένα live πέρα από κάθε προσδοκία!

Κι μουσική δεν τελείωσε εδώ, καθώς η Νατάσσα Μποφίλιου πήρε τη σκυτάλη ταξιδεύοντάς μας με τις μελωδίες της δίπλα στο ποτάμι, ενώ ο Mikael Delta μας έφτασε στις πρώτες πρωινές ώρες με ένα “Tribute to Stereo Nova”.

Φραγκούλης, Πρωτοψάλτη και Χαρούλης «ταξίδεψαν» το κοινό

Τρίτη μέρα του μεγαλύτερου μουσικού και κατασκηνωτικού φεστιβάλ η Παρασκευή, και την κεντρική σκηνή άνοιξε με ένα φρέσκο, ρυθμικό live η Μαριέττα Φαφούτη. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με την ξεχωριστή ροκ εμφάνιση που ετοίμασε ειδικά για το κοινό του river, ο διεθνούς φήμης Μάριος Φραγκούλης με τίτλο «The Show must go on». Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη πήρε τη σκυτάλη και ξεσήκωσε κατασκηνωτές και επισκέπτες με το δικό της, μοναδικό τρόπο κερδίζοντας το πιο ζεστό χειροκρότημα. Στο πλευρό της ο Γιώργος Περρρής.

Την ακολούθησε ο εξαιρετικός Γιάννης Χαρούλης, αγαπημένος καλλιτέχνης του νεανικού κοινού κι όχι μόνο, που μας ταξίδεψε με τα τραγούδια και τις μελωδίες του, που γίνονται «Μαγγανείες» του καλού και μαγικά φίλτρα…

Τη βραδιά έκλεισε ο Steve Kis σε ένα dj set μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Πριν λίγες ώρες… με «εφηβική» διάθεση

Το βράδυ του Σαββάτου, τέταρτη μέρα αδιάκοπης μουσικής στο 35ο River Party κι η γιορτή ξεκίνησε δίπλα στο ποτάμι με τον Κωστή Μαραβέγια. Την σκυτάλη έλαβαν οι  Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μπάμπης Στόκας, Δημήτρης Σταρόβας .

Το κερασάκι στην τούρτα δεν ήταν άλλο από τον πολυαγαπημένο καλλιτέχνη που γιορτάζει φέτος 40 χρόνια αδιάλειπτης «εφηβικής» παρουσίας πάνω στη σκηνή: τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου!

Πάρτε μια γεύση….τι γίνεται τις τελευταίες νύχτες στο Νεστόριο:

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.