Χωρίς τέλος οι έλεγχοι για φοροδιαφυγή στη Χαλκιδική -128 παραβάσεις σε επιχειρήσεις και 21 συλλήψεις



Τη νύχτα μέρα κάνουν οι αστυνομικοί στη Χαλκιδική αφού πραγματοποίησαν ελέγχους σε καφέ, μπαρ, εστιατόρια και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε τουριστικές περιοχές της Χαλκιδικής και βεβαίωσαν 128 παραβάσεις ενώ συνελήφθησαν 21 άτομα.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ενώ για όλες τις περιπτώσεις θα ενημερωθούν οι αρμόδιες ΔΟΥ για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.

Από το σύνολο των παραβάσεων που βεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, 29 αφορούσαν φορολογικές και διοικητικές παραβάσεις, 67 συνδέονται με παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 14 για παραβίαση του ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων, 9 για στέρηση άδειας μουσικών οργάνων, ενώ, επιπλέον, διαπιστώθηκαν τέσσερις διοικητικές παραβάσεις για μη καταχώρηση προσωπικού στο ΙΚΑ, τρεις για τροποποίηση ουσιωδών όρων λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και δύο για στέρηση τιμοκαταλόγων σε κατάστημα.

iefimerida.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.