Μέ πλήθος κόσμου το Αντάμωμα των Μικροβαλτινών 2013 – Βίντεο



Παρουσία πλήθους* κόσμου πραγματοποιήθηκε το ΑΝΤΑΜΩΜΑ των Μικροβαλτινών, το Σάββατο 3 Αυγούστου 2013 στο πάρκο Μικροβάλτου.

Το γλέντι, με πρωταγωνιστές τη νεολαία, κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες, με τους ήχους της δημοτικής ορχήστρας του Νίκου Τζουκόπουλου.

Συνδιοργανώθηκε από τον τοπικό σύλλογο Η ΕΛΠΙΣ Μικροβάλτου, τον αθλητικό σύλλογο ΑΙΑΣ Μικροβάλτου και το σύλλογο Μικροβαλτινών Ν. Κοζάνης.

* Τυπικά καταγράφεται σαν το 1ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ των Μικροβαλτικών και αριθμητικά -αφού ξεπέρασε τα 700 άτομα- ήταν μάλλον η πολυπληθέστερη σύναξη κόσμου από ανάλογες εκδηλώσεις στο Μικρόβαλτο.

Δεν υπήρξαν όμως ιδιαίτερα εμφανή -πλην ορισμένων εξαιρέσεων- τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ουσιαστικού ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ, που θα σήμαινε κινητοποίηση και προσέλευση των απανταχού Μικροβαλτινών από την Κοζάνη, την υπόλοιπη Ελλάδα, τους μετανάστες του εξωτερικού, ακόμη και των …μόνιμων κατοίκων του χωριού. Αυτή η στόχευση βέβαια χρειάζεται χρόνο και διαρκή προσπάθεια. Χρειάζεται επικοινωνία, ενημέρωση και ατομικές προσκλήσεις…

…Και του χρόνου καλύτερα!

Γ.Μ./mikrovalto.gr

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.