35ο River Party: 3η μέρα



Το 35o River Party συνεχίζεται με αμείωτο κέφι και την πιο φεστιβαλική διάθεση!

Τρίτη μέρα του μεγαλύτερου μουσικού και κατασκηνωτικού φεστιβάλ η Παρασκευή, και την κεντρική σκηνή άνοιξε με ένα φρέσκο, ρυθμικό live η Μαριέττα Φαφούτη. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με την ξεχωριστή ροκ εμφάνιση που ετοίμασε ειδικά για το κοινό του river, ο διεθνούς φήμης Μάριος Φραγκούλης με τίτλο «The Show must go on». Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη πήρε τη σκυτάλη και ξεσήκωσε κατασκηνωτές και επισκέπτες με το δικό της, μοναδικό τρόπο κερδίζοντας το πιο ζεστό χειροκρότημα. Στο πλευρό της ο Γιώργος Περρρής.

Την ακολούθησε ο εξαιρετικός Γιάννης Χαρούλης, αγαπημένος καλλιτέχνης του νεανικού κοινού κι όχι μόνο, που μας ταξίδεψε με τα τραγούδια και τις μελωδίες του, που γίνονται «Μαγγανείες» του καλού και μαγικά φίλτρα.

Τη βραδιά έκλεισε ο Steve Kis σε ένα dj set μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το βράδυ του Σαββάτου, τέταρτη μέρα αδιάκοπης μουσικής στο 35ο River Party κι η γιορτή ξεκινά δίπλα στο ποτάμι με τον Κωστή Μαραβέγια. Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μπάμπης Στόκας, Δημήτρης Σταρόβας, Γιάννης Ζουγανέλης συνυπάρχουν καλλιτεχνικά και μας διασκεδάζουν με τον δικό τους ανεπανάληπτο τρόπο, ενώ το πάρτυ δεν σταματά ποτέ στις όχθες του Αλιάκμονα!  Στη συνέχεια της βραδιάς υποδεχόμαστε τον πολυαγαπημένο καλλιτέχνη που γιορτάζει φέτος 40 χρόνια αδιάλειπτης «εφηβικής» παρουσίας πάνω στη σκηνή: τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου!

Συνεχίζουμε με ένα ξεχωριστό live: Ιμάμ Μπαϊλντί… ανεβαστικό, χορταστικό,  καλοδουλεμένο, με συμπαγή ήχο που γαργαλάει το στομάχι….

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.