Νέες δυνατότητες Επικοινωνίας μέσω της ιστοσελίδας του Επιμελητηρίου Π.Ε. Κοζάνης



Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Π.Ε. Κοζάνης ανακοινώνει στα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο τις νέες δυνατότητες επικοινωνίας που παρέχονται από την αναβαθμισμένη ιστοσελίδα του www.evekozani.gr

Στη σελίδα αυτή μπορούν τα μέλη να βλέπουν και να ενημερώνονται για νέα και ειδήσεις που αφορούν την επιχειρηματικότητα, τις δράσεις και πρωτοβουλίες που προωθεί η Διοίκηση του Επιμελητηρίου για την στήριξη των επιχειρήσεων – μελών, όπως ημερίδες, σεμινάρια, εκθέσεις, επιχειρηματικές αποστολές κ.α., για τις νέες υπηρεσίες που παρέχονται από την υπηρεσία ΓΕ.ΜΗ., για την επικαιρότητα και τις εξελίξεις  στην επιχειρηματικότητα που ενδιαφέρουν καθημερινά τις παραγωγικές τάξεις της περιοχής μας.

Ακόμη από τη νέα ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου παρέχονται οι εξής δυνατότητες:

Δημιουργίας ιστοσελίδας για κάθε εγγεγραμμένη στο Μητρώο επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου επιχείρηση που έχει δηλώσει στην υπηρεσία μας την ηλεκτρονική της διέυθυνση, εντελώς δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει η επιχείρηση είναι να κάνει μια απλή εγγραφή στην Ιστοσελίδα του ΕΒΕ και να εισάγει   τα στοιχεία της επιχείρησης, την ηλεκτρονική της διεύθυνση – email, ένα username και ένα password. Έτσι θα μπορούν να αναρτήσουν στη δική τους πλέον ιστοσελίδα φωτογραφίες, κείμενα, προσφορές σε προιόντα – υπηρεσίες και ότι έχει σχέση με  το εταιρικό προφίλ της επιχείρησής τους.

Καθημερινή ενημέρωση αυτών που θα εγγραφούν στο portal με αποστολή newsletters.

 Υπηρεσία Online Σύμβουλος επιχειρηματία με εφαρμογές όπως Φορολογιστική Ενημέρωση, Χρηματοδοτήσεις – Επιδοτήσεις, Πράσινη Επιχειρηματικότητα, Ξεκινώντας μια επιχείρηση, Μεταβίβαση Επιχειρήσεων, One Stop Shop Έγγραφα.

 Μέσα από την υπηρεσία Online Σύμβουλος o επιχειρηματίας έχει την δυνατότητα να υποβάλει οποιαδήποτε ερώτημα σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην επιχείρησή του με   άμεση απάντηση.

 Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Καταλόγου Επιχειρήσεων που περιλαμβάνει
        Α) Κατάλογο επιχειρήσεων που αφορά  ανεύρεση στοιχείων όλων των επιχειρήσεων που είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο του Επιμελητηρίου με κριτίρια αναζήτησης όπως αντικείμενο, επωνυμία, περιοχή κλπ

    Β) Επιχειρηματικό Οδηγό που αφορά εύρεση επιχειρήσεων που έχουν δημιουργήσει ιστοσελίδα μέσα από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου.
    
    Γ) Επιχειρηματικές Ευκαιρίες που αφορά την δυνατότητα των εγγεγραμμένων επιχειρήσεων στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου να καταχωρούν προσφορές προϊόντων – υπηρεσιών τους

Επισημαίνεται ότι μέσα από την αναβαθμισμένη ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου έχει προβλεφθεί η δυνατότητα δημιουργίας «market place», ήτοι ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shops των επιχειρήσεων που έχουν δημιουργήσει ιστοσελίδα μέσα από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου (www.evekozani.gr), καθώς επίσης και άλλες πολλές χρήσιμες υπηρεσίες.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.