Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Πρωτοχωρίου: Συγχαρητηρια στο Δ.Σ. Κοζάνης για το ψήφισμα κατά Ρεπούση



Ο Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος  Πρωτοχωρίου με σεβασμό στον πολιτισμό και στην Ιστορία του Ελληνικού Έθνους συγχαίρει και υποστηρίζει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης  σχετικά με  το ψήφισμα αποδοκιμασίας κατά των δηλώσεων αμφισβήτησης της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Η Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού είναι ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα του 20ου αιώνα σε βάρος της ανθρωπότητας. Το Ποντιακό ζήτημα , ως εθνικό ζήτημα θα πρέπει να το δούμε πολιτικά και όχι κομματικά και τα επόμενα χρόνια να το αναδείξουμε ως το υπ’ αριθμόν ένα πολιτικό ζήτημα της Ελλάδας.

Η ανυποχώρητη εμμονή στην μνήμη και στην αλήθεια δεν είναι συναισθηματική , ιδεολογική , ρητορική , ούτε φθήνια δημαγωγίας και εθνικιστικής καπηλείας είναι χρέος απέναντι στα 353.000 αθώα θύματα και σε ολόκληρο το Ελληνικό Έθνος καθώς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής Ιστορίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.