Τα ψέματα που μας είπε η βιομηχανία του πορνό



Ας δεχτούμε ότι έχεις παρακολουθήσει αρκετό πορνό στη ζωή σου. Αν δεν το έχεις κάνει, πρώτον “τι κάνεις τόσα χρόνια;” και δεύτερον ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσεις. Θα μπορούσα να μακρυγορήσω μιλώντας για την σημασία του πορνό στην εξέλιξη ενός άνδρα. Στο πώς γαλουχείται, ανδρώνεται, εκπαιδεύεται και παραδειγματίζεται ο καθένας από εμάς. Δεν θα το κάνω όμως.

Αντίθετα θα μιλήσω για τα μικρά και μεγάλα ψέματα που μας έχει πει τόσα χρόνια η βιομηχανία του πορνό. Δικαιολογημένα πολλές φορές μιας και το πορνό είναι η αποτύπωση περισσότερο φαντασιώσεων και όχι τόσο της πραγματικότητας. Κάτι που αργά ή γρήγορα αντιλαμβάνεσαι όταν πρωτοκάνεις σεξ στη ζωή σου και συνειδητοποιήσεις ότι αυτό που έβλεπες επί της οθόνης, δεν αποτυπώνεται απόλυτα στο κρεβάτι σου.

Εκείνοι που αντιγράφουν στο κρεβάτι τους αυτά που βλέπουν στις ταινίες, είναι μια άλλη φάση.

Για θυμήσου όμως. Πόσες ψευδείς υποσχέσεις σου έδωσαν τα πορνό; Από τότε που πιτσιρικάς πάλευες με το modem και τους εξωκοσμικούς ήχους σύνδεσης να κατέβει άλλη μία εικόνα, άλλα 4 δευτερόλεπτα του βίντεο. Από τότε που ξεκίνησες να είσαι πρωταθλητής της θέασης πορνό μέχρι και σήμερα που βλέπεις πορνό με όποια συχνότητα βλέπεις.

Το ONEMAN μάζεψε μερικά αθώα, μικρά ή και μεγάλα ψέμματα που μας είπαν:

Η μάνα του κολλητού σου σε γουστάρει. Κι αν πας μια μέρα σπίτι του μισή ώρα πριν έρθει εκείνος, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι η μάνα του θα θέλει να σου μάθει τα κόλπα του έρωτα.

Κάθε 40άρα θέλει να σου κάνει μαθήματα σεξ. Εντάξει, υπάρχουν πολλές που αναλαμβάνουν τον ρόλο της δασκάλας όταν τα φτιάχνουν με μικρότερους αλλά αποτελούν συντριπτική μειοψηφία.

Αν σε πιάσει η γειτόνισσα να την βιντεοσκοπείς, δεν θα σε διώξει. Αντιθέτως θα σε καλέσει να μετέχεις στο ερωτικό της παιχνίδι.

Η πρώτη αντίδραση της κοπέλας σου στη θέα μιας κάμερας είναι “ΝΑΙ! ΤΕΛΕΙΑ! ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΒΙΝΤΕΟ”
 
Όλες οι γυναίκες έχουν τεράστιο ολοστρόγγυλο στήθος. Πολύ πριν πιάσεις στα χέρια σου το στήθος μιας γυναίκας, πολύ πριν εκτιμήσεις τη βαρύτητα, την πληθωρικότητα ακόμα και την απουσία ενός μεγάλου στήθους, οι γυναίκες του πορνό σε έκαναν να αμφισβητήσεις τις εικόνες της καθημερινότητάς σου με DD.

Το πέος του μέσου άνδρα είναι σαν αυτό επί της οθόνης. Και πάλι όχι. Ευτυχώς.

Οι γυναίκες ανυπομονούν να τελειώσεις στο στόμα τους. Το περιμένουν πώς και πώς ρε παιδί μου. Δεν έχουν καλύτερο.

Οι μαθήτριες στη Ρωσία φοράνε πάντα ζαρτιέρες και κάνουν όργια στα διαλείμματα. Δεν ξέρω αν έχεις φίλες Ρωσίδες, αλλά στους -16 δεν φοράνε ζαρτιέρες. Και στα διαλείμματα πάνε κι αυτές για τσιγάρο.

Οι μανάδες έρχονται στο κρεβάτι σου μαζί με τις κόρες τους. Όχι μάνες παιδιά

Στα Αμερικάνικα κολλέγια γίνεται καθε βράδυ της Σαλώμης. Αυτό μπορεί και να ισχύει λίγο παραπάνω από τα υπόλοιπα. Αλλά δεν παίζει κάθε μικρή φοιτήτρια στις ΗΠΑ να ξεφτυλίζεται κάθε βράδυ on camera παρέα με τις φίλες της.

Αν κατεβάσεις το βρακί από μια γιαπωνέζα θα εμφανιστούν μεγάλα pixel μπροστά στα μάτια σου για να μην βλέπεις
 
Τα MILF νοιάζονται μόνο για το sex. Η Ελληνίδα μάνα κάνει sex. Και μπράβο της. Αλλά έχει πρώτα στο μυαλό της να μαγειρέψει για τον άντρα της και να πάρει τηλέφωνο να δει τι ώρα θα γυρίσει ο κανακάρης της.

Στον στοματικό έρωτα τα κορίτσια κάνουν τα πάντα. Γενικά αυτό είναι ένα κουσούρι που άφησε η ideepthroat στον κόσμο. Δεν θα αναλύσω γιατί δεν πρέπει. Όσοι την ξέρουν, την ξέρουν.

Στα μασατζίδικα δουλεύουν γκόμενες επιπέδου Jenna Jameson. Που δεν θα σου ζητήσουν και λεφτά τελικά γιατί είσαι πάρα πολύ hot άνδρας.

Μια γυναίκα έρχεται σε οργασμό απλά και μόνο επειδή κάνεις sex μαζί της. You wish.

Οι λεσβίες είναι τουλάχιστον μοντέλα. Ξέρω μόνο μία πάρα πολύ όμορφη λεσβία. Και κάμια 25αρια που μου έχουν καταστρέψει κάθε ίχνος φαντασίωσης.

Οι Βραζιλιάνες έχουν όλες σωματάρες και τα οπίσθιά τους είναι μεγάλα τόσο όσο. Υπάρχουν αδύνατες Βραζιλιάνες που δεν είναι πολύ ωραίες, υπάρχουν Βραζιλιάνες με γιγαντιαία οπίσθια και υπάρχουν και αυτές οι λίγες που έχουν δημιουργήσει την πεποίθηση.

Οι ζαρτιέρες βγαίνουν εύκολα. Όχι
 
Αν μια γυναίκα πονάει, της αρέσει. Αν μια γυναίκα πονάει, ενίοτε τρως και σφαλιάρα.

Στους δρόμους της Τσεχίας αν έχεις μερικά λεφτά παίρνεις όποια θες από τον δρόμο. Περαστική σου λέω, όλες τα παίρνουν. Φοβερό.

Οι babysitter δεν προσέχουν το μωρό, προσέχουν εσένα. Αρκεί να γυρίσεις λίγη ώρα νωρίτερα από την σύζυγο και να της πεις τι καλά που κάνει τη δουλειά της.

Στους τοίχους στις δημόσιες τουαλέτες υπάρχουν τρύπες που περιμένουν εσένα. Προς Θεού άνθρωπέ μου, τι πας να κάνεις;

oneman.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.