Η Ε. Ουζουνίδου για το λουκέτο σε 5 υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ στη Δυτική Μακεδονία



Την ώρα που οι κυβερνώντες απροκάλυπτα απομονώνουν και επιτίθενται κατά περίπτωση σε διαφορετικές κατηγορίες εργαζομένων του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, δημιουργώντας εντάσεις μέσα στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, προχωρούν παράλληλα στην παραπέρα υποβάθμιση της περιφέρειας και των υπηρεσιών της.

Η απόφαση της Περιφερειακής και Κεντρικής Υπηρεσίας να βάλουν «λουκέτο» σε πέντε υποκαταστήματα των ελληνικών ταχυδρομείων στη Δυτική Μακεδονία είναι απαράδεκτη και αδικαιολόγητη.

Η κυβέρνηση θυσιάζει στο βωμό της μείωσης των λειτουργικών δαπανών και του  κατ’επίφαση εξορθολογισμού υπηρεσιών ανθρώπινες ζωές, κοινωνικά αγαθά και αναπαλλοτρίωτα δικαιώματα. Ταυτόχρονα υπερασπίζεται με κάθε πολιτικό κόστος τα συμφέροντα του ιδιωτικού κεφαλαίου υποθηκεύοντας την αξιοπρέπεια, την πρόοδο και την ευημερία των πολιτών.

Τα υποκαταστήματα των ελληνικών ταχυδρομείων στη Δυτική Μακεδονία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας και εξυπηρετούν καθημερινά πολλαπλώς χιλιάδες συμπολίτες μας, γεγονός που καθιστά τη λειτουργία τους απαραίτητη.

Η κυβέρνηση οφείλει έστω και την τελευταία στιγμή να αναθεωρήσει την απόφαση της. Κάθε άλλη επιλογή θα μας βρει απέναντί της.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.