Κατενθουσίασαν την Κοζάνη τα ξεκαρδιστικά ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ με τους Μ. Ανδρούτσου & Χρήστο Μπάτζιο!



Την εξαιρετική κωμική bar theater παράσταση ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ με τους Μαρία Ανδρούτσου & Χρήστος Μπάτζιο είχε την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό της Κοζάνης στο bar Vertigo το Σάββατο 15 Ιουνίου. Ο χώρος ήταν ασφυκτικά γεμάτος, τα γέλια ήταν ασταμάτητα, ενώ τα χαμόγελα και τα πειράγματα με τους ηθοποιούς έδιναν και έπαιρναν.

Οι σχέσεις, η καθημερινότητα, οι αστείες συνήθειές μας, όλα παρουσιάστηκαν αριστοτεχνικά και με πολλή διάθεση για αυτοσαρκασμό από τους 2 ηθοποιούς, με τον κόσμο που παραβρέθηκε να μην σταματάει να γελάει.

Η εν λόγω παράσταση σημειώνει μεγάλη επιτυχία τη φετινή σεζόν με 60 εξαιρετικά επιτυχημένες παραστάσεις πανελλαδικά, έχοντας παρουσιαστεί σε χιλιάδες θεατών, καταφέρνοντας διαδοχικά sold outs. Και δικαιολογημένα. Είναι κάτι το πρωτότυπο και πολύ διασκεδαστικό, σε εποχές που όλοι έχουμε ανάγκη να ξεφύγουμε και να γελάσουμε.

Η Μαρία Ανδρούτσου γλυκύτατη και με εντελώς διαφορετική εμφάνιση από τους ρόλους της στην τηλεόραση, σε ένα πιο ροκ στυλ, με πολλή θετική ενέργεια, μεγάλη άνεση στο τραγούδι και πολύ καλή επαφή με το κοινό, καταχειροκροτήθηκε πολλές φορές, με τις ξεκαρδιστικές της ατάκες. Σε μερικές περιπτώσεις δε, έδωσε ρέστα, αφού όντας πάντα ετοιμόλογη δεν άφηνε τίποτα να περάσει απαρατήρητο από τις αντιδράσεις του κοινού, αυτοσχεδιάζοντας εύστοχα και πανέξυπνα βγάζοντας αβίαστο γέλιο. Η ηθοποιός που όλοι αγαπήσαμε με τους εξαιρετικούς κωμικούς της ρόλους στο 50-50, στις Σαββατογεννημένες και άλλες μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, ανανεωμένη και με άκρως κωμική διάθεση, μας έδωσε την ευκαιρία να την απολαύσουμε από κοντά σε μια ακόμη εξαιρετική της εμφάνιση. Ένα πολύ όμορφο κλίμα, με μικρούς και μεγάλους να γίνονται μια παρέα.

Ο Χρήστος Μπάτζιος, αεικίνητος, με πολύ αστείους μορφασμούς, πολύ καλή επαφή με το κοινό κάνοντας παιχνίδι συχνά μέσα στο έργο, και ιδιαίτερη έμφαση… στα κυπριακά αλλά και τα «γαλλικά», δεν σταμάτησε δευτερόλεπτο την ξέφρενο κωμικό του παραλογισμό. Με τις πολλές του μεταμφιέσεις, τις αλλαγές στη φωνή, στην κινησιολογία και τη διάθεσή του, τις μετακινήσεις του μέσα στο κοινό, τσαλακώνοντας την εικόνα του άντρα όπως έχουμε συνηθίσει, μιας και σε πολλές περιπτώσεις μέσα στο έργο η «γυναίκα» είχε το πάνω χέρι, αυτοσαρκάστηκε και καταχειροκροτήθηκε με πολύ ενθουσιασμό από όλους. Ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός με πολλή θετική ενέργεια.

Η χημεία των 2 καλλιτεχνών ήταν εμφανής και το έργο είναι πολύ καλά δουλεμένο, σε σκηνοθεσία της Μαρίας Ανδρούτσου και κείμενα Χρήστου Μπάτζιου. Μια πολύ ευχάριστη νότα έδιναν τα πολλά ηχητικά εφέ και φυσικά το live τραγούδι, που ερμήνευσαν οι ηθοποιοί, σε αγαπημένες μουσικές επιτυχίες. Ο ρυθμός ήταν πολύ καλός και υπήρχε μεγάλη ποικιλία και εναλλαγές στη θεματολογία. Μικροί και μεγάλοι έγιναν μια παρέα, μιας και ο χώρος είχε διαμορφωθεί έτσι ώστε θύμιζε ένα μικρό θέατρο και τα πειράγματα μεταξύ φίλων αλλά και των υπόλοιπων θαμώνων δεν σταματούσαν.

Μια πολύ διαφορετική και ιδιαίτερη πρόταση για όσους θέλουν πραγματικά να διασκεδάσουν με την ψυχή τους. Πίνεις το ποτό σου με παρέα, γελάς, χαλαρώνεις, ακούς καλή μουσική. Δεν είναι δυστυχώς πολλές οι παραστάσεις σαν κι αυτή και δυστυχώς η περιφέρεια δεν έχει την πολυτέλεια να τις βλέπει συχνά. Εξαιρετική και η πρωτοβουλία από τους ιδιοκτήτες του Vertigo, που έκαναν το κάτι διαφορετικό. Μας λείπουν τέτοιες ενέργειες. Εάν τύχει και βρίσκεστε κάπου όπου παίζεται η παράσταση, μην την χάσετε. Ελπίζουμε να ξανάρθει στην πόλη μας για να τη δούνε όσοι δεν την είδαν, γιατί πραγματικά αξίζει τον κόπο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.