Επιστολή σχετικά με το κλείσιμο του Α’ Σώματος Στρατού – «Κανείς μα κανείς στην Κοζάνη δεν μιλάει για το θέμα!»



Η Κυβέρνηση μέσα   πλαίσια της  αναδιοργάνωσης του στρατού ανακοίνωσε ότι το Α΄ΣΣ και η ΙΙ ΤΑΞΥΠ κλείνουν.

Και παρατηρούμε ότι κανείς μα κανείς στην περιοχή δεν προβληματίζεται…. ή μάλλον σε κανένα δεν έχει δημιουγήσει το γεγονός κάποια απορία..

Μήπως νομίζουμε ότι έχουμε να κάνουμε με το κλείσιμο ενός φυλακίου παρατήρησης και ένας υποδεκανέας θα μετακινηθεί. Και ετσι δεν θα επιρεαστεί η οικονομία της Κοζάνης Πολλοί βέβαια περιμένουν το κλείσιμο του Α΄ΣΣ για να ”διαμελίσουν τα ιματια του ” και ισως έτσι δώσουν διέξοδο σε προβλήματα της περιοχής ….

Εδώ λοιπον στο Α΄ΣΣ και την ΙΙ ΤΑΞΥΠ υπηρετούν εκατοντάδες Αξιωματικοί , Υπαξιωματικοί και Πολιτικοί Υπάλληλοι και εκτός απο τους μισθούς , που ειναι μία αξιόλογη οικονομικη  παρουσία στην τοπική κοινωνία , υπάρχει και ενα τεράστιο ποσό που δαπανάται  ,  για να καλύψει τις ανάγκες των μονάδων.. Το κλείσιμο λοιπον των μονάδων σε μία περιοχή που έχει το μεγαλύτερο δειχτη ανεργίας στην Ευρώπη , αφαιρεί απο την αγορά ακόμη μερικές εκατοντάδες εργαζομένων και πληγώνει ακόμη την αιμορραγούσα περιοχή μας   …. Το γεγονός αυτό πρέπει να μας προβληματίζει ολους ..

Η φωνή μας θα γίνει κραυγή για να μπορέσει να φτάσει σε όλους και να τους αφυπνίσει …

Για το ΔΣ
Ο                                 Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ιορδανίδης   Ι.               Τσάμης Ν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.