Η καλοκαιρινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Βοΐου – Δείτε το βίντεο



Η καλοκαιρινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Βοΐου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο «Κουκουλίδειο» Πνευματικό Κέντρο, παρουσία δεκάδων γονέων και κόσμου που χειροκρότησε τα μουσικά σύνολα που παρουσιάστηκαν.

Το Δημοτικό Ωδείο απέδειξε για άλλη μία φορά πως αποτελεί σημαντική κοιτίδα πολιτισμού για το Βόιο, με δεκάδες παιδιά να μυούνται στα μυστικά της μουσικής κάθε χρόνο.

Στη συναυλία το παρών έδωσε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου και Αντιδήμαρχος Βοΐου, Παναγιώτης Γαρούφος, ο οποίος χαρακτήρισε «στολίδι» το Δημοτικό Ωδείο και σημείωσε πως η δημοτική αρχή στηρίζει αυτές τις δομές αποδεικνύοντας στην πράξη πως προτεραιότητα αποτελούν ο πολιτισμός και η κοινωνική πολιτική.

Παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια σε όσους συμμετέχουν σε αυτή τη δραστηριότητα και δεσμεύτηκε για την υποστήριξη της δημοτικής αρχής και την επόμενη χρονιά στο Δημοτικό Ωδείο.

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση:

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.