Η Γαλατινή γιόρτασε το πανηγύρι της Ανάληψης – Έκλεψαν την παράσταση οι καβαλάρηδες – Βίντεο



Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις στη Γαλατινή που γιόρτασε και φέτος το πανηγύρι της Αναλήψεως. Εκατοντάδες κόσμου, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες συμμετείχαν την Πέμπτη το βράδυ στο μεγάλο γλέντι που στήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής χόρεψε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε μια ιστορική αναδρομή του πανηγυριού της Αναλήψεως με φωτογραφικό υλικό, το οποίο προβλήθηκε με ευθύνη της εκπαιδευτικού Μαρίας Μέτσιου.

Τον κόσμο καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Ιππικού Συλλόγου, Μάρκος Κοτρώτσιος, ενώ τη δημοτική αρχή εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Βοΐου, Παναγιώτης Γαρούφος.

Το πρωί της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η ανάβαση των καβαλάρηδων στο εξωκλήσι της Ανάληψης, όπου και προσκύνησαν, ενώ στις 12 το μεσημέρι ξεκίνησε η παρέλαση των ιππέων στον κεντρικό δρόμο της Γαλατινής μέχρι και την πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Φυσικά το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι αργά το απόγευμα, με την καθολική συμμετοχή του κόσμου.  

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.