Κοζάνη: Συμπαράσταση για το «λουκέτο» της ΕΡΤ! Συνεχίζεται η προσέλευση κόσμου στην ΕΡΑ Κοζάνης



Το αδιαχώρητο επικρατεί αυτή την ώρα στο κτίριο της ΕΡΑ Κοζάνης από εκατοντάδες πολίτες που καταφθάνουν για να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους, στους εργαζομένους για το «λουκέτο» της ΕΡΤ. Στην έκτακτη εκπομπή της ΕΡΑ Κοζάνης απλοί πολίτες, αλλά και εκπρόσωποι κομμάτων, φορέων και εργαζομένων δηλώνουν την αντίθεσή τους στην απόφαση της Κυβέρνησης για το ξαφνικό κλείσιμο όχι μόνο της ΕΡΑ Κοζάνης, αλλά και ολόκληρης της ΕΡΤ και ζητούν να αρθεί άμεσα η απόφαση αυτή. Όλοι τους κάνουν λόγο για το μεγάλο κενό που θα υπάρξει στην ενημέρωση με το κλείσιμο της Δημόσιας Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης.

Πληθαίνουν οι «φωνές» για το κλείσιμο της ΕΡΤ

Συνεχίζεται η προσέλευση εκπροσώπων φορέων, κομμάτων και μεμονωμένων ατόμων στην ΕΡΑ Κοζάνης, η οποία σε έκτακτη εκπομπή της μεταφέρει τον αντίκτυπο της απόφασης της Κυβέρνησης για το «λουκέτο» της ΕΡΤ. Σε τηλεφωνική του παρέμβαση ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας, Ηλίας Θεοδωρίδης, τόνισε ότι «είναι πλήγμα στη Δημοκρατία το κλείσιμο της ΕΡΤ» και τίθεται όπως ανέφερε «ηθικό θέμα», αφού μπορούσε να υπάρξει διάλογος με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, ενώ ζήτησε την επανεξέταση της απόφασης. «Αρνητική» χαρακτήρισε την εξέλιξη με το κλείσιμο της ΕΡΤ ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Δακής, επισημαίνοντας ότι αυτή προκαλεί «προβληματισμό», ενώ αναφερόμενος στην ΕΡΑ Κοζάνης τόνισε ότι θα αποτελέσει «έλλειμμα» για την ενημέρωση το κλείσιμό της, καθώς όπως ανέφερε αποτελεί «δείγμα Δημοκρατίας και δημοσίου λόγου».

ΕΡΑ Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.