Την Πέμπτη τα εγκαίνια της έκθεσης « Εορδαία 2013»



Εγκαινιάζεται την ερχόμενη Πέμπτη στις 7 το απόγευμα η 5η γενική έκθεση « Εορδαία 2013» που θα λειτουργήσει από τις 6- 12 Ιουνίου στο χώρο δίπλα από το σχολικό συγκρότημα των Επαγγελματικών Λυκείων στην Άνω Πτολεμαίδα με τη συμμετοχή 80 εκθετών, περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά. Όπως τόνισε σήμερα σε δηλώσεις του στο χώρο της έκθεσης ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαίδας – Εορδαίας Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος θα λειτουργήσουν ανθοκομική έκθεση, λούνα πάρκ, ενώ στο περίπτερο του Εμπορικού Συλλόγου καθημερινά μετά τις 6 το απόγευμα θα βρίσκεται υπάλληλος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου και θα ενημερώνει τους ελεύθερους επαγγελματίες για θέματα που τους ενδιαφέρουν.

Την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 11 το πρωί διοργανώνεται ποδηλατοδρομία στο πλαίσιο των ενημερωτικών εκδηλώσεων θα διεξαχθεί ημερίδα σε συνεργασία με το Ε Β Ε Π Ε Κοζάνης για φορολογικά θέματα και θα γίνει παρουσίαση της εμποροκάρτας. Τέλος από την Τετάρτη 5 Ιουνίου ξεκινά στα εμπορικά καταστήματα της Πτολεμαίδας δεκαήμερο προσφορών.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Σύνταξη: Μαίρη Κεσκιλίδου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.