Οι ελλείψεις «καθηλώνουν» το Αεροδρόμιο Κοζάνης



Αναφορά προς τον υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Κωστή Χατζηδάκη, με την οποία ζητά τη λήψη πολιτικών πρωτοβουλιών, που θα εξασφαλίσουν τη βέλτιστη λειτουργία του Αερολιμένα Κοζάνης, απέστειλε ο βουλευτής Κοζάνης, Γιώργος Κασαπίδης. Στην αναφορά του ο κ. Κασαπίδης, αφού επισυνάπτει και το έγγραφο της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του Κρατικού Αερολιμένα Κοζάνης «Φίλιππος», σχετικό με τις προτάσεις της, τονίζει πως η συντήρηση και βελτίωση των υποδομών και υπηρεσιών των περιφερικών αεροδρομίων αποτελεί αναντίρρητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη της Περιφέρειας και την έξοδο από την κρίση, αλλά και τη δημιουργία ενός νέου, πιο παραγωγικού και βιώσιμου μοντέλου οικονομίας.

Στις προτάσεις της η Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του Κρατικού Αερολιμένα Κοζάνης «Φίλιππος», ζητά εκτός των άλλων: τη διαπλάτυνση του τροχόδρομου και του δαπέδου στάθμευσης αεροσκαφών, την κατασκευή νέου αεροσταθμού και αίθουσας αφίξεων του αεροδρομίου, την αντικατάσταση του πυροσβεστικού οχήματος και επίσης μια σειρά μικρών έργων υποδομής.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.