Ανασχηματισμός: Στο τηλέφωνο τα είπαν Σαμαράς – Βενιζέλος – Ποιοί υπουργοποιούνται



– Ακύρωσε το ταξίδι του στην Θεσσαλονίκη ο Ευάγγελος Βενιζέλος!
– Στην Αθήνα το τριήμερο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας – Ακύρωσε επίσκεψή του στην Λευκάδα
– Ποιός προορίζεται να αναλάβει τη νεα δημόσια ραδιοτηλεόραση
– Δεν θέλει να ακούει για συγκεκριμένο βουλευτή ο Ευάγγελος Βενιζέλος
– Η κυβέρνηση θα στηριχθεί σε τουλάχιστον 153 βουλευτές
– “Για μας το πρώτιστο είναι η προγραμματική συμφωνία και μετά ο ανασχηματισμός”, τονίζουν με έμφαση από το ΠΑΣΟΚ

Τα είπαν στο τηλέφωνο τελικά ο Αντώνης Σαμαράς με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Δεν έγινε γνωστό τι συζήτησαν, αλλά είναι προφανές ότι τους απασχόλησε η αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ και η από δω και πέρα λειτουργία της κυβέρνησης.

Το πότε θα γίνει ο ανασχηματισμός, είναι ένα μεγάλο ζήτημα. Το ΠΑΣΟΚ δείχνει να μην βιάζεται και μάλιστα στελέχη του τονίζουν σε όλους τους τόνους ότι αυτό που τους ενδιαφέρει πρωτίστως είναι η νεα προγραμματική συμφωνία.

Όμως, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ζητηθεί τόσο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όσο και από τον αρχιεπίσκοπο να μην λείπουν από την Αθήνα το τριήμερο. Μάλιστα ο κ. Παπούλιας ακύρωσε επίσκεψή του στην Λευκάδα.

Πάντως τίποτα δεν αποκλείει ο ανασχηματισμός να γίνει από Τρίτη αφού η αποχώρηση των υπουργών του Φώτη Κουβέλη, δεν δημιουργεί κενό αφού υπάρχουν αναπληρωτές.

Τα ονόματα

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ πιθανόν να είναι από το ΠΑΣΟΚ ο υπουργός ο οποίος θα αναλάβει την τύχη της νεας ραδιοτηλεόρασης. Ακούγεται πολύ έντονα το όνομα του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

Βέβαιη θεωρούν κάποιοι την συμμετοχή του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στην κυβέρνηση όπως και βεβαίως την θέση αντιπροέδρου να αναλάβει ο ίδιος ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αν συμβεί αυτό, τότε θα μπει και στην κυβέρνηση η Φώφη Γεννηματά.

Ακούγονται επίσης τα ονόματα των:

Γιαννη Μανιάτη

Πάρι Κουκουλόπουλου

Συμεών Κεδίκογλου

Βασίλη Κεγκέρογλου

και Εύης Χριστοφιλοπούλου

Ο Αντώνης Σαμαράς θα ήθελε πάρα πολύ την συμμετοχή και του Ανδρέα Λοβέρδου στο κυβερνητικό σχήμα, αλλά ακούγεται πολύ έντονα ότι υπάρχει βετο από την πλευρά Βενιζέλου.

newsit.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.