Το ΕΒΕ Κοζάνης επιδοτεί τη συμμετοχή μελών του σε έκθεση ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων στο Μετρό Συντάγματος



Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Π.Ε. Κοζάνης ανακοινώνει ότι πρόκειται να επιχορηγήσει τη συμμετοχή των επιχειρήσεων – μελών του στην 1η έκθεση που διοργανώνει η Πανελλήνια Συνομοσπονδία Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΠΑΣΕΓΕΣ) στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό Συντάγματος, στην Αθήνα, από 27 έως και 29 Ιουνίου 2013.

Σκοπός της έκθεσης που έχει το γενικό τίτλο «Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ» είναι η ανάδειξη των ποιοτικών πλεονεκτημάτων που προσφέρουν τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα και η προώθηση τους στους χιλιάδες κατοίκους της Αθήνας που καθημερινά διέρχονται από το Μετρό Συντάγματος.

Όσα μέλη ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, παρακαλούνται άμεσα να επικοινωνήσουν με τη Δ/νση του Επιμελητηρίου στο τηλ. 2461041693 (κα Καρακουλάκη), προκειμένου να παραλάβουν τη δήλωση συμμετοχής η οποία και θα αποσταλεί στην ανάδοχο εταιρία για την ενοικίαση περιπτέρου. Επισημαίνεται ότι επιτρέπεται η λιανική πώληση των παραδοσιακών προϊόντων που θα εκτεθούν καθ΄ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης.

Το κόστος συμμετοχής είναι για 6 τ.μ. 900 ευρώ και για 9τ.μ. 1200 ευρώ (πλεον ΦΠΑ). Η επιδότηση του Επιμελητήριου ανέρχεται σε ποσοστό 20% επί των παραπάνω τιμών.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.