ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης για ΕΡΤ: «Το νέο Πραξικόπημα ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!»



Ο αυταρχικός κατήφορος της Τρικομματικής Κυβέρνησης της υποτέλειας συνεχίζεται.

Η νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου έρχεται να προστεθεί, ως ένας ακόμα κρίκος, στην αλυσίδα πραξικοπηματικών ενεργειών των Εκτελεστικών Οργάνων της Τρόικας, συνεχίζοντας το έγκλημα που διαπράττεται εδώ και ένα χρόνο. Η Τρόικα απαιτεί ανθρωποθυσίες και η πρόθυμη κυβέρνηση με μια αδιανόητη, αυταρχική και αντιδημοκρατική απόφαση υποτάσσεται και υλοποιεί.

Θύμα αυτή τη φορά η Ενημέρωση, ο Πολιτισμός και η Ευπρέπεια με το λουκέτο που μπαίνει στην ΕΡΤ, με λογικές αποφασίζουμε και διατάσσουμε επιχειρώντας να ολοκληρωθεί η κατεδάφιση σε ότι έχει μείνει όρθιο.

Με ένα διάγγελμα του ανεκδιήγητου κυβερνητικού εκπροσώπου που θυμίζει άλλες εποχές, μπαίνει τέλος στη Δημόσια Ενημέρωση και μαζί με αυτή στο τελευταίο προπύργιο πολιτισμού, ανάχωμα στο χώρο των ασύδοτων ιδιωτικών ΜΜΕ της υποκουλτούρας και της προπαγάνδας.

Το νέο Πραξικόπημα ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !!!

Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των εργαζομένων στην ΕΡΤ αρνούμενοι τον Κοινωνικό Αυτοματισμό που αποτελεί πια κεντρική πολιτική επιλογή της Τρικομματικής Κυβέρνησης απέναντι σε όλους του πολίτες.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλο το ΛΑΟ να πάρει την υπόθεση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στα χέρια του.

Νομαρχιακή Επιτροπή Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.