Σιάτιστα και Γαλατινή πήραν τα Top Lots στη δημοπρασία της Black NAFA



Οι Έλληνες αγοραστές προτιμούν Black NAFA.

Αυτό ήταν τελικά το μήνυμα που έστειλαν από το Τορόντο του Καναδά οι 35 περίπου Έλληνες αγοραστές που συμμετέχουν στην 2η και τελευταία δημοπρασία της περιόδου στο δημοπρατήριο της ΝΑFA.

Στη δημοπρασία που ολοκληρώνεται την Τρίτη 4 Ιουνίου, συμμετέχουν 700 αγοραστές από όλες τις κύριες αγορές, ενώ εξαιρετικά δυναμικοί και ειδικά στα Black NAFA ήταν οι Έλληνες αγοραστές, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την εντυπωσιακή τους αγοραστική συμπεριφορά σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς και την εμπιστοσύνη τους στα προϊόντα της NAFA, καθώς αγόρασαν τις μεγαλύτερες ποσότητες Black NAFA εξασφαλίζοντας παράλληλα και τα περισσότερα top lot .

Συγκεκριμένα η Καστοριανή εταιρεία EGO GROUP του κ. Σαλαγιάννη εξασφάλισε το Black NAFA male  του φαρμαδόρου Patrick farm προς 1.350 $ $, ενώ η εταιρεία Manzari  Furs από την Γαλατινή, ήταν αυτή που επικράτησε τελικά στον μεγάλο συναγωνισμό εξασφαλίζοντας το Black NAFA female  του φαρμαδόρου Zimbal minkery  προς 1.050 $.

Ο συναγωνισμός και στα δύο κορυφαία top-lot ήταν μεγάλος μεταξύ των Ελλήνων, Ιταλών , και Κινέζων, ωστόσο, όμως, οι Έλληνες αποδείχθηκαν περισσότερο ισχυροί και επικράτησαν.

Επίσης η εταιρεία Abel Furs (Τολης Γκογκος- Σιατιστα, Dubai) και Fokos Furs (Παναγωτης Καρακουλάκης – Σιάτιστα, Dubai) ήταν μέχρι στιγμής οι Έλληνες που απέκτησαν τα περίφημα NAFA Mink Top Lots.

Σε γενικές γραμμές οι τιμές ήταν σταθερές και ελαφρώς ανοδικές για τα Μαύρα δέρματα και αρκετά υψηλότερες στα ανοιχτά χρώματα.

Από τον sierafm.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.