1 χρυσό και 4 χάλκινα στο διεθνές πρωτάθλημα ταεκβοντο της Βουλγαρίας για τη Μακεδονική δύναμη Κοζάνης



Με 22 άτομα συμμετείχε η αγωνιστική ομάδα της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης στο Διεθνές πρωτάθλημα taekwondoτων κατηγοριών παίδων-κορασίδων, στη Σόφια της Βουλγαρίας όπου συμμετείχαν συνολικά 600 αθλητές από 8 χώρες. Όλοι οι αθλητές έκαναν πολύ καλή εμφάνιση, και αποκόμισαν πολλές εμπειρίες. Να σημειωθεί ότι το πρωτάθλημα διεξήχθει με το ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής πόντων, γεγονός που αποτελεί σημαντική εμπειρία για τα παιδιά αυτής της ηλικίας ώστε να εξοικειώνονται με τους ηλεκτρονικούς θώρακες μιας και όλα επίσοματα πρωταθλήματα πλέον χρησιμοποιούν αυτό το σύστημα.

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο αθλητής μας Μπουντιούκος Σπινάρης Αθανάσιος του Εμμανουήλ που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο  στην κατηγορία των -65kgπαίδων ενώ οι άλλοι 4 που κρέμασαν στο στήθος τους το χάλκινο μετάλλιο είναι οι:

1) Γεροντίδης Χρήστο του Στέφανου στην κατηγορία -21κιλά

2) Ζευκλής Γεώργιος του Φάνη στην κατηγορία -27 κιλά

3) Μπουντιούκος Σπινάρης Έκτορας του Εμμανουήλ στην  

     κατηγορία -36 κιλά

4) Νικολαΐδου Αναστασία του Γεωργίου στην κατηγορία -51κιλά

     κορασίδων

Στην αποστολή της Μακεδονικής Δύναμης ήταν και ο πρωταθλητής Ευρώπης Χασιώτης Θεόδωρος η παρουσία του οποίου ήταν σημαντική για τους νεότερους αθλητές τόσο σαν φυσική παρουσία όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι, με τις συμβουλές και την παρότρυνση που τους προσέφερε. Οι μεγαλύτεροι ηλικιακά αθλητές, πόσο μάλλον αν είναι και  παγκόσμιοι ή πρωταθλητές Ευρώπης αποτελούν πρότυπα για τους μικρότερους γεγονός που τους κάνει να τους σέβονται και να δέχονται όχι μόνο τις συμβουλές αλλά και την κριτική τους ώστε να γίνουν σαν κι αυτούς, επιτυχημένοι αθλητές. Προπονητές της ομάδος ήταν ο κύριος Αλμασίδης Χρήστος και Αλμασίδου Σταυριάνα-Μαρία από τη Μακεδονική Δύναμη καθώς και ο κύριος Χρηστίδης Ανδρέας από την Ξάνθη, η παρουσία του οποίου ήταν επίσης καταλυτική μιας και η βοήθεια που προσέφερε ήταν σημαντική για την ομάδα.

Παράλληλα με το πρωτάθλημα ταεκβοντό πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ο 6ος Διεθνής Αθλητικός Διαγωνισμός Χορού

΄΄ SALONIKAOPEN 2013 ΄΄ όπου συμμετείχε το αθλητικό τμήμα μοντέρνου χορού του συλλόγου μας, με 12 αθλήτριες-χορεύτριες και τη συνοδεία της κυρίας Κουτρότσιου Αναστασίας, και κατέκτησαν τη δεύτερη θέση.

Το Δ.Σ. θέλει να συγχαρεί όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους και για τις επιτυχίες τους, τους προπονητές του συλλόγου Αλμασίδη Χρήστο, Αλμασίδου Σταυριάνα-Μαρία καθώς και τον κύριο Χρηστίδη Ανδρέα που συνταξίδεψε και συμπαραστάθηκε στην ομάδα μας. Συγχαρητήρια επίσης στη δασκάλα χορού κυρία Κουτρότσιου Αναστασία και στα κορίτσια που διαγωνίστηκαν και κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.