Νέα επιτυχία για το Βαρβούτειο Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό πιάνου



Με μια σημαντική επιτυχία για το Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας και την πόλη μας ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου ο 36ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πιάνου του Σωματείου ΦΙΛΩΝΑΣ, που διοργανώθηκε στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου Αθηνών.

Συγκεκριμένα, ο σπουδαστής πιάνου του ΒΔΩΠ Παναγιώτης Πεϊτσίνης (τάξη πιάνου κας Σοφίας Μουρατίδου) κέρδισε το Β’ Βραβείο στην Γ’ Κατηγορία (που περιλαμβάνει τους μαθητές της Ανωτέρας Τάξης, παραδοσιακά η πιο δύσκολη και με το υψηλότερο επίπεδο συναγωνισμού). Ενδεικτικό της επιτυχίας είναι το γεγονός ότι ο Παναγιώτης Πεϊτσίνης ήταν ο μικρότερος διαγωνιζόμενος στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Η επιτυχία αυτή έρχεται να καταδείξει το υψηλό επίπεδο των σπουδών που παρέχει στους σπουδαστές του το ΒΔΩΠ και είναι μια απάντηση σε όσους επιθυμούν ή προσδοκούν τη συρρίκνωση ή την υποβάθμισή του. Με τη σωστή οργάνωση των εκπαιδευτικών ζητημάτων, με την υψηλή κατάρτιση των καθηγητών και με συστηματική δουλειά σε όλα τα επίπεδα, το ΒΔΩΠ παραμένει ο μοναδικός φορέας σοβαρών μουσικών σπουδών στην πόλη της Πτολεμαΐδας.

Η πρόεδρος, το ΔΣ, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής και οι καθηγητές του Ωδείου, συγχαίρουν τον Παναγιώτη Πεϊτσίνη για την προσωπική του διάκριση αυτή που συγχρόνως τιμά το Ωδείο και την πόλη μας.

Η Προεδρος του ΚΟΙΠΠΑΠ
Θεοπίστη Κρυσταλλίδου

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής
Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.