Μειωμένα τα τέλη διενέργειας των τεχνικών ελέγχων από τα δημόσια ΚΤΕΟ – Δείτε αναλυτικά



Με την αριθμό 8913/1089/2013 κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, καθορίστηκαν τα τέλη διενέργειας των τεχνικών ελέγχων από τα δημόσια ΚΤΕΟ, τα οποία ισχύουν από 8 Απριλίου 2013.

    Οι  τιμές αυτές των τελών μειώνονται κατά:

    α. Δέκα τοις εκατό (10%) προκειμένου για οχήματα φυσικών ή νομικών προσώπων των οποίων είναι κύριοι ή κάτοχοι αριθμού άνω των δέκα (10) και έως πενήντα (50) οχημάτων, ανεξαρτήτως κατηγορίας, και δηλώνουν ότι θα τα ελέγξουν στα Δημόσια ΚΤΕΟ ορισμένης Περιφέρειας της χώρας. Το ανωτέρω ποσό μείωσης διπλασιάζεται όταν ο αριθμός των ελεγχόμενων οχημάτων υπερβαίνει τα πενήντα (50).
    β. Είκοσι πέντε τοις εκατό (25%) για οχήματα φυσικών προσώπων κατόχων ισχύοντος Δελτίου Ανεργίας του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) .
    γ. Δεκαπέντε τοις εκατό (15%) για οχήματα του Δημοσίου, των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) πρώτου και δεύτερου βαθμού και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ).

    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα των Δημοσίων ΚΤΕΟ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.