Κάλεσμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης σε εθελοντές για την δράση «Στις βιβλιοθήκες ο κόσμος είναι Π Ο Λ Υ Χ Ρ Ω Μ Ο Σ»



Καλούμε ανθρώπους δημιουργικούς με διάθεση προσφοράς και πρωτότυπες ιδέες, να συμμετέχουν στην υλοποίηση της καλοκαιρινής μας εκστρατείας «Στις βιβλιοθήκες ο κόσμος είναι Π Ο Λ Υ Χ Ρ Ω Μ Ο Σ ».

Ιούνιο μέχρι και Σεπτέμβριο το Future Library διοργανώνει, σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης και πολλές άλλες Βιβλιοθήκες σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, μια πολύχρωμη Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας!!!

Σας περιμένουμε να χαράξουμε νέες διαδρομές με χιλιάδες χρώματα!!! Θα ζήσουμε μαζί καινούριες εμπειρίες, προσφέροντας στα παιδιά και στην κοινότητά μας το χρώμα που δυστυχώς λείπει από την σκληρή καθημερινότητά μας. Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι, ανάλογα με τις ανάγκες.

Για περισσότερες πληροφορίες και τις αιτήσεις συμμετοχής, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Βιβλιοθήκη μας τηλ 2461022245.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.