Άγριος τηλεοπτικός καβγάς! Ρεπούση: «Μη με ακουμπάτε!» – Νταβρής: «Έχω θάψει 15 συμμαθητές μου!»



Εκτός θέματος βγήκε η συζήτηση στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA, με τους παρουσιαστές Γιώργο Οικονομέα και Δημήτρη Καμπουράκη να προσπαθούν πάνω από πέντε λεπτά να επαναφέρουν την τάξη στο τραπέζι. Η κουβέντα για τις απολύσεις στο δημόσιο κατέληξε σε μια άγρια αντιπαράθεση μεταξύ του βουλευτής των ΑΝΕΞ, Γιώργο Νταβρή και την βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση.

Ο κ. Νταβρής διέκοψε τη ροή της συζήτησης και είπε: “Θα μου επιτρέψετε ως στρατιωτικός να πω ότι ο χειρότερος εκπαιδευτικός που πέρασε ποτέ από την παιδεία, έκανε απείρως μικρότερη ζημιά από ότι έχει κάνει η κ. Ρεπούση με τη συνάθροιση στη Σμύρνη. Πρώτα έπρεπε να φύγετε εσείς και μετά ο τελευταίος υπάλληλος”!

Η απάντηση της κ. Ρεπούση ήταν: “Είστε γραφικός! Από το σπίτι σας θα φύγω”;

Η έντονη λογομαχία εξελίχθηκε με τον βουλευτή των ΑΝΕΞ να λέει: “Είναι προδοτικά αυτά που λέτε εσείς! Σε μένα θα μιλάτε με σεβασμό! Έχω θάψει 15 συμμαθητές μου”…

“Μη με ακουμπάτε! Μη με ακουμπάτε!”, φώναξε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και ο Γιώργος Νταβρής απάντησε: “Δεν τολμώ να ακουμπήσω ανθρώπους που βρίζουνε το έθνος”!

Η παρατήρηση της Μαρία Ρεπούση που ακολούθησε, ήταν χαρακτηριστική: “Δείχνει πόσο στενοί δεσμοί υπάρχουν ανάμεσα στους Ανεξάρτητους Έλληνες και τη Χρυσή Αυγή”.

Δείτε το βίντεο:

zappit.gr

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.