Σε εξέλιξη βρίσκεται η υλοποίηση των 4 πλατειών της Ζ.Ε.Π.



Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο  διαμόρφωσης των 4 πλατειών στην περιοχή της  Ζ.Ε.Π, οι οποίες περιλαμβάνουν παιδικές χαρές αναβαθμούς, τοίχους αντιστήριξης, επιστρώσεις, επενδύσεις τοίχων, ενώ πρόκειται να υλοποιηθούν έργα ηλεκτροφωτισμού, φύτευσης και άρδευσης.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 975.000 ευρώ και αναλήφθηκε από την επιχείρηση Κ/Ξ Γ. Δημητρίου – Μ. Μπίστας Ο.Ε. – Κουντούρης Ιωάννης – Λάμπρης Ιωάννης.

Μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται να ολοκληρωθεί η κατασκευή των 4 πλατειών και να παραδοθούν προς χρήση στους πολίτες.

Το συγκεκριμένο έργο υλοποιείται σε μια περιοχή με άρτιο  πολεοδομικό  σχεδιασμό, με ολοκληρωμένα όλα τα έργα υποδομής, ενώ αναβαθμίζει ιδιαίτερα  το χώρο της Ζ.Ε.Π τόσο στον τομέα της αισθητικής όσο και της διάθεσης στους κατοίκους των εργατικών κατοικιών, ελεύθερου χώρου συνολικής επιφάνειας 5 στρεμμάτων περίπου.

Το έργο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ.Μαλούτας συνοδευόμενος  απ’ τον Αντιδήμαρχο Ε.Καραπάτσιο, την κ.Ιωαννίδου στέλεχος της Διαχειριστικής Αρχής και την επιβλέπουσα μηχανικό  του έργου προκειμένου να ενημερωθούν  για την πρόοδο των εργασιών.

Δείτε τι δήλωσε ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Βαγγέλης Καραπάτσιος:

 

130423_Σε εξέλιξη βρίσκεται η υλοποίηση των 4 πλατειών της Ζ.Ε.Π. from Dimos Kozanis on Vimeo.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.