Ραχήλ Μακρή προς Υπουργό Εθνικής Άμυνας: «Φτάνει πια με τις μεθοδεύσεις σας που αποδυναμώνουν την Άμυνα της χώρας»



Με αφορμή τις πληροφορίες που διέρρευσαν από τον τύπο για την μείωση της δομής των δυνάμεων στρατού κατά 20% και το επικείμενο κλείσιμο πολλών σχηματισμών με σημαντικότερους μεταξύ άλλων το Α’ και Β’ Σώμα Στρατού της Κοζάνης και της Βέροιας αντίστοιχα, η Βουλευτής Ν. Κοζάνης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κα Ραχήλ Μακρή έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο επιτελικός έλεγχος που ασκούσαν οι ανωτέρω σχηματισμοί μεταφέρεται πιθανόν στην 1η Στρατιά. Μετά την στοχευμένη απαξίωση και καταρράκωση του ηθικού των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, η συγκυβέρνηση κατ’ επιταγή της τρόικας, οδηγεί στην αποδυνάμωση της Άμυνας της χώρας αλλά και του αισθήματος των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας,  αφήνοντας απροστάτευτα τα Βόρεια σύνορα της πατρίδας μας.

Καμία οικονομική πολιτική, καμιά ανάπτυξη δεν μπορεί να υπάρξει, ιδιαίτερα σε μια τέτοια κρίσιμη περίοδο, με χαλαρούς και αποδυναμωμένους τους πυλώνες της Εθνικής ασφάλειας της χώρας.

Κύριε υπουργέ της Εθνικής Άμυνας, σας θέτουμε προ των ευθυνών σας για την απαξίωση των Ενόπλων Δυνάμεων και την μη προάσπιση της Άμυνας της χώρας που επιχειρείτε.

Πολιτικό Γραφείο Ραχήλ Μακρή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.