Ο Δήμος Εορδαίας συμμετέχει στην δράση «Let’s do it»



Την Κυριακή 14 Απριλίου θα επαναληφθεί σε όλο τον κόσμο η δράση «Let’s do it», η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια καθαρισμού σε παγκόσμια κλίμακα. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Ο Δήμος Εορδαίας θα συμμετέχει ενεργά για δεύτερη φορά στο ελληνικό κομμάτι της περιβαλλοντικής δράσης, με την υποστήριξη των συλλόγων, των φορέων και των ομάδων πολιτών της περιοχής.

Καλούμε τους πολίτες, αλλά και τις οργανωμένες ομάδες να συμμετέχουν στη δράση, κάνοντας το μήνυμα του εθελοντισμού πράξη.

Συμβολικά επιλέχθηκε ο περιβάλλων χρόνος του Πνευματικού Κέντρου Πτολεμαϊδας με την  ενεργό συμμετοχή των Kailaristas, ενώ αντίστοιχες δράσεις θα πραγματοποιηθούν στις τοπικές κοινότητες του δήμου.

Ο εθελοντισμός έχει μεγάλη αξία στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, ενώ το αποτέλεσμά του δεν μπορεί να αποτιμηθεί σε αριθμούς, αλλά στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής όλων μας.
Ώρα έναρξης δράσης: 10.30  π.μ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.