Υπεγράφη η σύμβαση για το «Εσωτερικό Δίκτυο Ύδρευσης Σιάτιστας»



Η υπογραφή της σύμβασης του έργου «Εσωτερικό Δίκτυο Ύδρευσης Σιάτιστας» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Απριλίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Βοΐου, από τον Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Το έργο προϋπολογισμού 3.336.663,19 Ευρώ χρηματοδοτείται από το επιχειρησιακό πρόγραμμα Μακεδονίας Θράκης 2007-2013 και αποτελεί μια από τις σημαντικές παρεμβάσεις για τη Δημοτική Ενότητα Σιάτιστας.

Στην τελετή υπογραφή της σύμβασης παραβρέθηκε η Δήμαρχος Βοΐου, Παναγιώτα Ορφανίδου, η οποία ευχαρίστησε την Περιφέρεια για την προώθηση του έργου, ενώ από τη μεριά του ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης, Γιάννης Σόκουτης αναφέρθηκε σε μία σειρά έργων που προχωράνε στο Βόιο.

Ανάδοχος του έργου είναι η εταιρεία «Κ/Ξ  ΑΕΑΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.- ΑΤΡΑΞ ΑΤΕ» και ο χρόνος παράδοσης του έργου είναι οι 24 μήνες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.