Εκδηλώσεων συνέχεια… στη βιβλιοθήκη Κοζάνης!



Δεύτερη μέρα της «Δημιουργικής γραφής» και τα παιδιά της Δ΄ και Ε΄ τάξης του σχολείου του Αγ. Δημητρίου γράφουν σήμερα Χαϊκού,  με τη βοήθεια του Γιάννη Κατσιγιάννη.

Χτες, Δευτέρα 8 Απριλίου, μαθητές της Α΄ τάξης του Βαλταδωρείου γυμνασίου, έγραψαν, με την Ελένη Σωτηρίου, νέες περιπέτειες στην αληθινή ιστορία του Λουκιανού με ήρωες καρυδοναύτες και κολοκυθοπειρατές.

Και η συνέχεια με τους «δικούς μας»: την Τετάρτη η Ειρήνη Λαρδούτσου με τα σονέτα της και την Πέμπτη και Παρασκευή η Βίκη Ταρτάρα και η Θεανώ Σιαμέτη με τις δικές τους οδηγίες και ιστορίες αντίστοιχα!

Στη διάρκεια των προγραμμάτων, τις δύο (2) τελευταίες εβδομάδες, επισκέφθηκαν τη βιβλιοθήκη και ξεναγήθηκαν στους χώρους της, 650 μαθητές της ευρύτερης περιοχής, ενώ από την αρχή της χρονιάς πραγματοποιήθηκαν πλήθος εκδηλώσεων: 7 μαθήματα τοπικής ιστορίας, 8 εκδηλώσεις-παρουσιάσεις, 15 οργανωμένες επισκέψεις και γενικά έκαναν χρήση των υπηρεσιών της 7.208 άτομα στο αναγνωστήριο, 1217 στο κέντρο πληροφόρησης, 14.711 βιβλία της συλλογή της δανείσθηκαν και 450 άτομα επισκέφθηκαν την Χαρτοθήκη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.