Αποτρόπαιο έγκλημα στο κέντρο της Κοζάνης – 48χρονος σκότωσε με μαχαίρι την ηλικιωμένη μητέρα του!



Ένα άγριο έγκλημα συγκλονίζει από το βράδυ της Κυριακής την πόλη της Κοζάνης, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, 48χρονος άντρας, ο οποίος αντιμετώπιζε επί χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, σκότωσε με μαχαίρι την ηλικιωμένη, 73 ετών. μητέρα του!

Το έγκλημα έγινε γνωστό τις βραδινές ώρες της Κυριακής επί της οδού Μητροπολίτου Φωτίου, με την Αστυνομία να είναι ακόμη στο χώρο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης, ο οποίος ήταν γνωστός και στις τοπικές αστυνομικές αρχές και είχε νοσηλευτεί και σε ψυχιατρικά ιδρύματα, καυγάδιζε συνεχώς με τη μητέρα του (Α.Κ. το όνομά της), ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς, όπως έλεγε η ίδια σε γνωστούς, την Άνοιξη αρχίζει και παρουσιάζει ψυχολογικά προβλήματα.

Η αδερφή του δράση ήταν εκείνη που ανησύχησε για την μητέρα της, καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής για δυο ημέρες και, έτσι, ειδοποίησε την Αστυνομία. Παρουσία δικαστικού λειτουργού και με κλειδαρά, οι αστυνομικοί έφτασαν το βράδυ της Κυριακής στην οδό Μητροπολίτου 8 και στο πρώτο όροφο (εκεί έμενε η άτυχη γυναίκα, ενώ ο δράστης έμενε σε άλλο σπίτι, σχετικά κοντά), όπου ηρθαν αντιμέτωποι με μια πραγματικά φρικτή εικόνα!

Η 73χρονη ήταν νεκρή και, κυριολεκτικά, σφαγιασμένη, με δεκάδες μαχαιριές, σύμφωνα με το ιατροδικαστή, ενώ δίπλα της ήταν ο 48χρονος γιος της, ο οποίος δεν έχει πει τίποτε ουσιαστικό στην Αστυνομία. Μάλιστα, δίπλα του βρέθηκαν και δυο μαχαίρια, ένα μικρό και ένα μεγαλύτερο, με το οποίο πιθανότατα διέπραξε και το ειδεχθές αυτό έγκλημα!

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, ο φόνος έγινε 36 ώρες νωρίτερα, δηλαδή ίσως το μεσημέρι του Σαββάτου.

από το kozanimedia.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.