Δράσεις για την διευκόλυνση των πολιτών και την ομαλή ροή της κυκλοφορίας στην πόλη από τη Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης



Δράσεις για την διευκόλυνση των πολιτών και την ομαλή ροή της κυκλοφορίας στην πόλη, συνεχίζει να υλοποιεί η Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης.

Αναλυτικότερα, λόγω των εκτεταμένων εργασιών στην πόλη, η υπηρεσία φροντίζει εγκαίρως να εκδίδονται οι σχετικές αποφάσεις για κλείσιμο οδών και τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με όλους τους εργολάβους και καθημερινά φροντίζει για την ομαλή ροή της κυκλοφορίας των οχημάτων.
    
Ζητούμε από τους πολίτες την κατανόησή τους αλλά και τη συμμόρφωσή τους στην  σήμανση των εκτελούμενων εργασιών, καθώς αυτή την περίοδο υλοποιείται μεγάλος αριθμός έργων (αναπλάσεις, φρεάτια ΔΕΥΑΚ, κτλ.).

Επίσης σχετικά με τις καταλήψεις κοινόχρηστων χώρων επισημαίνεται πως ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των καταστηματαρχών και περιπτερούχων από όργανα της Δημοτικής Αστυνομίας για την χορήγηση των απαιτούμενων αδειών. Η μη συμμόρφωση των ανωτέρω συνεπάγεται την επιβολή των προστίμων.
    
Αξίζει να σημειωθεί ότι πραγματοποιήθηκαν όλοι οι απαιτούμενοι έλεγχοι και επιβλήθηκαν τα σχετικά πρόστιμα, σε όλους εκείνους που αυθαίρετα καταλαμβάνουν με αντικείμενα και τραπεζοκαθίσματα κοινόχρηστους χώρους ανάπλασης, ενώ θα ληφθούν  δραστικά μέτρα προκειμένου να εξασφαλιστεί η ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στους κοινόχρηστους χώρους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.