Εγκαίνια αίθουσας μουσικής στο Γυμνάσιο Γαλατινής – Δωρεά οικογένειας Ζήση Τσιολάκη



Τα εγκαίνια της αίθουσας μουσικής στο Γυμνάσιο Γαλατινής, πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή το πρωί παρουσία μαθητών, εκπαιδευτικών, γονέων, αλλά και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η αίθουσα μουσικής, πλήρως εξοπλισμένη με τα μουσικά όργανα, είναι μια ευγενική δωρεά της οικογένειας Ζήση Τσιολάκη προς τη μαθητιώσα νεολαία της Γαλατινής, που από εδώ και στο εξής θα μπορεί να διδάσκεται με όλα τα μέσα ένα ξεχωριστό μάθημα.

Την οικογένεια Τσιολάκη ευχαρίστησαν όλοι οι καθηγητές και μαθητές του Γυμνασίου της Γαλατινής, που στο περιθώριο της τελετής των εγκαινίων έδειξαν ένα μικρό δείγμα της μουσικής παιδείας που υπάρχει στο σχολείο.

Στα εγκαίνια έδωσαν το παρών ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Σβώλης, η Δήμαρχος Βοΐου, Παναγιώτα Ορφανίδου, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Χρήστος Ζευκλής, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Νίκος Κατσαούνης, ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Γαλατινής, Παναγιώτης Μέτσιος κ.α.

Βίντεο από την τελετή εγκαινίων εδώ:

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.