Σοβαρό τροχαίο με τραυματισμένα τρία παιδιά το μεσημέρι στο ύψος του «Τσελίκα»! Σοβαρά τραυματισμένη μια 15χρονη



Από το kozanimedia.gr

Σοβαρότατο τροχαίο ατύχημα, στο οποίο τραυματίστηκαν τρια παιδιά, ανήλικα, και μάλιστα το ένα εκ των οποίων είναι σε σοβαρή κατάσταση και χρειάστηκε να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη, συνέβη σήμερα νωρίς το μεσημέρι (πριν τη 1 μ.μ.) στον δρόμο Κοζάνης – Λάρισας (κοντά στο 5ο χιλιόμετρο, στο ύψος του Ξενοδοχείου Τσελίκας).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε ξαφνικά τον έλεγχο, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, βγήκε από το δρομο και προσέκρουσε πιθανότατα σε δέντρο.

Στο αυτοκίνητο μετέφερε τρία παιδιά, δύο αγόρια (16 και 17 ετών αντίστοιχα) και μια κοπέλα, γεννηθείς το 1997, η οποία ήταν συνοδηγός του οχήματος. Αμέσως έσπευσαν σωστικά συνεργεία και το ΕΚΑΒ, και μετέφεραν τους τραυματίες στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι η 15χρονη κοπέλα έχει σοβαρά τραύματα (σύμφωνα με πληροφορίες του kozanimedia έχει αρκετά κατάγματα , καθώς και τραύμα σοβαρό στον νωτιαίο μυελό), για αυτό και κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

Τα δύο αγόρια τα οποία και τραυματίστηκαν πιο ελαφρά και η κατάστασή τους δεν εκπέμπει ανησυχία, νοσηλεύονται στην Χειρουργική Κλινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.