Δυτική Μακεδονία: Ανοικτό το ΤΕΙ από την ερχόμενη εβδομάδα



Ανοιχτό θα είναι από την ερχόμενη εβδομάδα το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, την Τρίτη και την Τετάρτη 26 και 27 Μαρτίου, ενώ θα παραμείνει κλειστό την Πέμπτη 28 Μαρτίου, καθώς με προγενέστερη απόφαση οι φοιτητές εκέινη την μέρα θα συμμετέχουν στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στην Αθήνα.

Η προγραμματισμένη για σήμερα Γενική Συνέλευση των Φοιτητών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων μετά και την ανακοίνωση του Σχεδίου ΑΘΗΝΑ από το Υπουργείο, λόγω μη απαρτίας δεν πραγματοποιήθηκε και προγραμματίστηκε για την ερχόμενη Παρασκευή.

Εν τω μεταξύ τμηματικές συνελεύσεις θα πραγματοποιηθούν την εβδομάδα ώστε να ληφθούν αποφάσεις συνολικά στην νέα Γενική Συνέλευση. Να σημειωθεί ότι το ΤΕΙ παρέμενε κλειστό μέχρι σήμερα, με βάση την απόφαση της παλαιότερης Γενικής Συνέλευσης, ενώ οι φοιτητές συνεχίζουν να εκφράζουν την αντίθεσή τους, στο σχέδιο ΑΘΗΝΑ.

ΕΡΑ Κοζάνης – Σύνταξη: Δέσποινα Αμαραντίδου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.