Η Νεουρκέζικη Jazz σκηνή στην Κοζάνη! Χ. Ραφαηλίδης, Π. Κλαμπάνης και Σ. Λάντσιας σε συναυλία στο ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας



Στην συναυλία της Κοζάνης θα συμμετέχει και η Κατερίνα Πολέμη.

Η πιο ευχάριστη Μουσική  Εκπληξη για την Ανοιξη στην Κοζάνη ακούει στο όνομα Point two την μπάντα της Νεουρκέζικής Jazz σκηνής με τους Χρήστο Ραφαηλίδη στο βιμπράφωνο,  Πέτρο Κλαμπάνη στο κοντρα μπάσο  και τον Σταύρο Λάντσια στο πιάνο.

Είναι η δεύτερη περιοδεία που οι point two πραγματοποιούν στην Ελλάδα και θα παίξουν στην Κοζάνη στις 27 Μαρτίου στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.  Η Κοζάνη ως σημείο στην περιοδεία των γνωστών μουσικών της Jazz μπήκε μετά απο πρόσκληση που απεύθυνε το ΤΕΙ. Η μουσική βραδιά jazz  είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα των Ανοιξιάτικων πολιτιστικών εκδηλώσεων του ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.  Στην βραδυά Jazz στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ θα συμμετέχει με την  φωνή και την κιθάρα της η Κατερίνα Πολέμη.

Οι Point two θα περιοδεύσουν στην Λάρισα, το Αγρίνιο, και θα κλείσουν τις συναυλίες τους με δύο εμφανίσεις στο Half Νote στην Αθήνα.

vetonews.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.