ΟΛΜΕ – ΕΛΜΕ Κοζάνης: Καταγγελία για τις προσαγωγές μαθητών στην Ιερισσό



Στην Ιερισσό δεκαπεντάχρονοι μαθητές του Λυκείου καλούνται στην Αστυνομική Δ/νση Χαλκιδικής στον Πολύγυρο. Είναι απαράδεκτο, αναξιοπρεπές, ύπουλο και επικίνδυνο να σύρονται μαθητές στα αστυνομικά τμήματα, να ανακρίνονται, να τρομοκρατούνται, να εκβιάζονται, να υποχρεώνονται σε παράνομη κατάθεση γενετικού υλικού.

Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ και η Ε.Λ.Μ.Ε. Κοζάνης καταγγέλλει την καταπάτηση των δικαιωμάτων, την αστυνομική αυθαιρεσία και την έλλειψη της παραμικρής ανθρώπινης ευαισθησίας που οδηγεί στις προσαγωγές και τη στοχοποίηση ανηλίκων. Είμαστε αποφασισμένοι να προστατέψουμε τους μαθητές μας και απαιτούμε να σταματήσει αμέσως η στοχοποίησή τους.

Καταγγέλλουμε επίσης την απρόκλητη  επίθεση με ΜΑΤ και χημικά στον αγωνιζόμενο λαό της Ιερισσού και ιδιαίτερα καταγγέλλουμε τη ρίψη χημικών ακόμα και μέσα στο σχολείο με αποτέλεσμα την τρομοκράτηση και τον τραυματισμό μαθητών μας.

ΟΛΜΕ – Ε.Λ.Μ.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.