Ραχήλ Μακρή προς τους βουλευτές Κωνσταντινίδη και Παπαδόπουλου: «Είστε επικίνδυνοι για τον τόπο!»



«Η ανεπάρκεια, παραπληροφόρηση και ημιμάθεια των επί δεκαετιών Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Ευστάθιου Κωνσταντινίδη και Μιχάλη Παπαδόπουλου, έχει ξεπεράσει τα όρια του επιτρεπτού και βαδίζουν σε μονοπάτια επικίνδυνα για την περιοχή και τους κατοίκους της. Ο κύριοι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αντί να πιέσουν τον Υφυπουργό για παρόντα θέματα όπως η φορολόγηση του Πετρελαίου θέρμανσης, την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και η απαξίωση των εργαζομένων, η διάλυση των ορυχείων και η εκποίηση των μονάδων παραγωγής, συζήτησαν επί «ονείρων θερινής νυκτός» για το αν, εφόσον και αφού περάσει ο αγωγός να διοχετεύσουν στην περιοχή φθηνό φυσικό αέριο. Δηλαδή «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε».

Το μόνο που έχουν να επιδείξουν οι Βουλευτές είναι ανύπαρκτο έργο και ψήφιση καταστρεπτικών Μνημονίων. Αυτοί οι ίδιοι ήταν που ψήφισαν υπέρ της εξίσωσης Πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης. Αυτοί ήταν που με τις ενέργειές τους απαξίωσαν το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και έκλεισαν τμήματα στην Φλώρινα και την Κοζάνη. Αυτοί οι ίδιοι με τις ενέργειες τους έφτασαν την περιοχή να μην έχει ένα επαρκές σύστημα Υγείας. Τώρα έρχονται να ζητήσουν και τα ρέστα;

Υπάρχουν δεδομένα για την καταστρεπτική σας πολιτική στην περιοχή. Την οδηγήσατε στο γκρεμό, φτωχύνατε τους κατοίκους της, ανεβάσατε την ανεργία στο 30% και ακόμη παραπάνω, αφήσατε τους ασθενείς στο έλεος, καταστρέψατε την τριτοβάθμια εκπαίδευση και τώρα μιλάτε για «ευκαιρίες» που αν θα προκύψουν στις επόμενες δεκαετίες εκλιπαρώντας τους πολιτικούς σας μέντορες. Οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας βιώνουν τις πράξεις σας, γνωρίζουν τις ευθύνες σας και το μόνο που θα πρέπει να κάνετε αυτή τη στιγμή είναι να απολογηθείτε για τις πράξεις σας. Είσαστε πάνω από δέκα χρόνια Βουλευτές και οφείλετε να δώσετε απαντήσεις και όχι βαρύγδουπες πολιτικές δηλώσεις χωρίς ουσία και νόημα.

Δυστυχώς, είστε μόνο για το θεαθήναι. Γι΄ αυτό επιλέξατε να μεταβείτε με τον Υπουργό Παιδείας στην Κορυτσά και δεν τολμάτε να αντικρίσετε τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, απαντώντας στα ερωτήματα τους για την κατάντια της περιοχής. Ο κ. Αρβανιτόπουλος, ο οποίος με την ευγενή στήριξη του ιδιωτικού ΙΕΚ που συμβουλεύεται, διέλυσε την τριτοβάθμια εκπαίδευση της Δυτικής Μακεδονίας και στέλνει τον διορισμένο Γενικό Γραμματέα Ερεύνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Βλάπτετε την κοινωνία με τις πράξεις σας και όσο παραμένετε θα κάνετε την κατάσταση χειρότερη. Αποτύχατε με την πολιτική σας γιατί επιδιώκατε τόσα χρόνια μόνο το προσωπικό όφελος και όσο μένετε στις θέσεις αυτές είστε επικίνδυνοι για τον τόπο»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.