Κοζάνη: Περίεργη υπόθεση με 79.000 ευρώ να έχουν κάνει φτερά στο Α΄ΣΣ



Στην Ασφάλεια Κοζάνης, εξετάζεται, ένας 39χρονος ανθυπολοχαγός που υπηρετεί στην οικονομική διαχείριση της 2ης ΤΑΞΥΠ του Α΄ΣΣ στην Κοζάνη. Ο 39χρονος βρέθηκε χθες το πρωί ακινητοποιημένος και φιμωμένος στο σπίτι του, όπου τον εντόπισε γείτονας που ειδοποίησε την αστυνομία. Ο αξιωματικός φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς, ότι τα μεσάνυχτα προχθές άγνωστοι χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού του και αφού εισήλθαν σε αυτό τον ακινητοποίησαν με την βία, ενώ στη  συνέχεια πήραν τα κλειδιά του γραφείου και του χρηματοκιβωτίου, που  βρίσκεται στο Α’ ΣΣ.  

Χθες το πρωί, που σύμφωνα με  πληροφορίες ήταν και ημέρα παράδοσης ταμείου, διαπιστώθηκε ότι από το χρηματοκιβώτιο έλειπαν 79.000 ευρώ. Από την Διεύθυνση Οικονομικού του Α’ ΣΣ ξεκίνησε άμεσα διαχειριστικός έλεγχος, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν, πως δεν υπήρξε παράνομη είσοδο στο στρατόπεδο, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ανθυπολοχαγός στη διάρκεια της  προανάκρισης φέρεται να έχει υποπέσει σε αντιφάσεις. Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται από την Ασφάλεια Κοζάνης.

ΕΡΑ Κοζάνης Σύνταξη  Κώστας Δαβάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.