Άνεργος ανθοπώλης στα Σέρβια Κοζάνης κέρδισε το «χρυσό δελτίο» του 1,2 εκ. ευρώ στο τζόκερ!



Άλλαξε ξαφνικά μέσα σε μια στιγμή η ζωή ενός βιοπαλαιστή στα Σέρβια Κοζάνης, ο οποίος αναδείχτηκε μοναδικός υπερτυχερός του τζόκερ, κερδίζοντας περίπου το ποσό του 1,2 εκ. ευρώ, στην κλήρωση της περασμένης Κυριακής.

Ο 40χρονος δεν πίστευε στ’ αυτιά του όταν τον τηλεφώνησε η πράκτορας Δέσποινα Χατζίδου και του ανακοίνωσε ότι το δελτίο του βρέθηκε στην 1η κατηγορία του 5+1, κατά την διαλογή της 1.373ης κλήρωσης του τζόκερ, κερδίζοντας τουλάχιστον 1 εκ. ευρώ. Τα ακριβές ποσό που δίνει το χρυσό δελτίο ανέρχεται σε 1.306.000 μεικτά και 1.175.000 ευρώ καθαρά. Ο υπερτυχερός (το όνομα του οποίου δεν δημοσιοποιούμε για ευνόητους λόγους) έγινε εκατομμυριούχος με ένα απλό δελτίο των 4 ευρώ! Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι έπαιζε χρόνια τώρα τα ίδια νούμερα, μέχρι που προχτές η τύχη του χαμογέλασε για τα καλά.

Αυτή τη φορά τα χρήματα πήγαν σε καλά χέρια, σε μια οικογένεια που τα είχε απόλυτη ανάγκη. Ο 40χρονος διατηρούσε ανθοπωλείο στα Σέρβια, αλλά περιστασιακά εργαζόταν σε κατασκευαστικές εταιρίες, αφού τα λιγοστά έσοδα του καταστήματος δεν επαρκούσαν. Μάλιστα την περίοδο αυτή ήταν άνεργος. Έχει δύο κόρες που πάνε στο δημοτικό σχολείο και τα έφερνε δύσκολα βόλτα, μη μπορώντας να καλύψει τις βασικές ανάγκες της οικογένειας.

Σε επικοινωνία που είχε ο «Π» με τον υπερτυχερό, ο τελευταίος δήλωσε φυσικά ότι «είμαι πολύ χαρούμενος», αλλά ήταν και πολύ προσγειωμένος. Πρόσθεσε ότι «θα τακτοποιήσουμε όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της οικογένειας, θα πληρώσουμε τα φροντιστήρια των παιδιών και θα τα σπουδάσουμε με άνεση». Από κει και πέρα – είπε – «θα συνεχίσω να εργάζομαι κανονικά γιατί εγώ μια ζωή δούλευα και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς δουλειά». Πρόσθεσε απλώς ότι «θα σταματήσω να κυνηγάω το μεροκάματο σε διάφορες εταιρίες και θα ασχοληθώ συστηματικά με το ανθοπωλείο, το οποίο τώρα μπορώ να το εκσυγχρονίσω και να το επεκτείνω».

Τέλος, να σημειωθεί ότι τα χρήματα έχουν ήδη πιστωθεί από τον ΟΠΑΠ σε τραπεζικό λογαριασμό του υπερτυχερού και μπορούσε να τα εισπράξει από χτες. Όπως δήλωσε όμως ο ίδιος, «με το θέμα αυτό θα ασχοληθεί ο δικηγόρος μου».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ
e-ptolemeos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.