Αποχαιρετιστήρια επιστολή του Υποστρατήγου Βάιου Χόνδρου



Αποχωρώντας από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τη νέα μου θέση αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να εκφράσω τις πλέον θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες μου σε όλες τις θρησκευτικές, αυτοδιοικητικές, πολιτικές, δικαστικές, στρατιωτικές, εκπαιδευτικές και λοιπές Αρχές της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την άριστη συνεργασία και τη συμπαράσταση στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. για τον αντικειμενικό τρόπο κάλυψης των αστυνομικών θεμάτων, για την καλόπιστη κριτική τους και τη συμβολή τους στη δημιουργία και ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πολίτες.

Τους κατοίκους της περιοχής μας για την εμπιστοσύνη τους στην Αστυνομία και στο πρόσωπό μου και την φιλία και την αγάπη που μου προσέφεραν απλόχερα.

Τους αποστράτους συναδέλφους μας που πάντα ήταν δίπλα μας συμπαραστάτες και φίλοι.

Σας αποχαιρετώ όλους με εκτίμηση, έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και σας διαβεβαιώνω ότι θα διατηρώ με υπερηφάνεια την ανάμνηση της περιόδου των δύο ετών που υπήρξα Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, γιατί θεωρώ υψίστη τιμή που υπηρέτησα και προσέφερα υπηρεσίες στους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας.

Εύχομαι σε όλους σας και στους κατοίκους της Δυτικής Μακεδονίας υγεία, ατομική και οικογενειακή προκοπή και επιτυχίες στον ατομικό, οικογενειακό, επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο.

Με εκτίμηση
Βάϊος Α. ΧΟΝΔΡΟΣ
Υποστράτηγος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.