Υπογραφή συμβάσεων έργων στο δήμο Εορδαίας



Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο δημαρχείο Εορδαίας η υπογραφή των συμβάσεων των έργων  «Αντικατάσταση αποχετευτικών αγωγών στον πρώην δήμο Μουρικίου» και «Κατασκευή τεχνικών στο αγρόκτημα Δροσερού Ολυμπιάδας».  

Όπως δήλωσε κατά την υπογραφή της σύμβασης του έργου για την αντικατάσταση των αποχετευτικών αγωγών η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου «πιστεύουμε σε αυτό το έργο που είναι κυρίαρχα έργο προστασίας του περιβάλλοντος με ιδιαίτερη σημασία για περιοχές με αγροτική και τουριστική ανάπτυξη». Το συγκεκριμένο έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του μεγάλου έργου για τα εσωτερικά δίκτυα αποχέτευσης των δημοτικών διαμερισμάτων ύψους 30 εκ. ευρώ που κατατίθεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα για το Περιβάλλον και περιλαμβάνει αγωγούς μεταφοράς και αντλιοστάσια για τη συγκέντρωση και μεταφορά λυμάτων στο βιολογικό Πτολεμαϊδας.

Από την πλευρά του ο ανάδοχος του έργου Γιώργος Κίλας αναφέρθηκε στον προϋπολογισμό που είναι 750.000 ευρώ, ενώ τόνισε ότι θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα των έξι μηνών.

Σε ότι αφορά στο δεύτερο μικρότερο έργο η κ. Βρυζίδου τόνισε ότι είναι στόχος της δημοτικής αρχής να γίνονται δημοπρασίες για όλα τα έργα ακόμα και τα μικρά  και να ενημερώνονται έτσι  όλοι όσοι θέλουν να λάβουν μέρος, ενώ ο ανάδοχος Παύλος Ιορδανίδης αναφέρθηκε στον προϋπολογισμό που είναι 35.000 ευρώ και στο χρονοδιάγραμμα του έργου που θα είναι τρεις μήνες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.