Παραδοσιακή Ταβέρνα «Ελλήνων Γεύσεις» στην Κοζάνη



«Όταν η γαστρονομία συναντά την πανδαισία…»

ellinongeuseislogo

Η παραδοσιακή ταβέρνα «Ελλήνων Γεύσεις», δημιουργήθηκε με σκοπό να αναδείξει τους γαστρονομικούς πειρασμούς της «Ελληνικής» κουζίνας με διατροφικές επιρροές από όλη τη Μεσογειακή κουζίνα.

Η Ελληνική κουζίνα γνωρίζουμε ότι λατρεύεται παγκοσμίως και πλαισιώνει τα βασικά παραδοσιακά προϊόντα της Χώρας μας : Ελαιόλαδο, κρέας, λαχανικά, γαλακτοκομικά, φρούτα, δημητριακά, κρασί φυσικά κ.α.

Στην παραδοσιακή ταβέρνα «Ελλήνων Γεύσεις», η απαίτηση για ένα καλό γεύμα είναι «προσωπική» μας υπόθεση, χρησιμοποιώντας αγνά και φρέσκα υλικά του τόπου μας υψηλής ποιότητας και έπειτα μια γενναία δόση από μεράκι!

Σ’ έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο που δημιουργήσαμε για εσάς μπορείτε να απολαύσετε τα πιάτα μας, συνοδεύοντάς τα με κρασιά υψηλών απαιτήσεων και κάθε Σάββατο με αξέχαστες «ΛαΪκορεμπέτικες βραδυές».

{gallery}ellinong{/gallery}

Για την περίοδο της σαρακοστής στο «Ελλήνων Γεύσεις» θα βρείτε νηστίσιμα εδέσματα τα οποία θα σας ‘παρασύρουν’ εάν μάλιστα τα συνοδεύσετε και με το τοπικό τσίπουρο του καταστήματός μας!

Κάθε Τετάρτη και Κυριακή μη χάσετε την προσφορά του καταστήματός μας:
ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ
ΜΕΡΙΔΑ ΦΑΓΗΤΟ(ΤΗΣ ΩΡΑΣ),ΣΑΛΑΤΑ,ΟΡΕΚΤΙΚΟ,ΚΡΑΣΙ 1/2ΛΙΤΡΟ ΑΝΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ,
10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ!

Στο κατάστημά μας λειτουργεί η υπηρεσία delivery…

Δείτε τον κατάλογό μας:

{gallery}ellinong2{/gallery}

Βρείτε το “Ελλήνων Γεύσεις” στον πληρέστερο Οδηγό πόλης της Κοζάνης! (κλικ εδώ)

«Ελλήνων Γεύσεις»
Πλ. Γιολδάση 2
Τηλ. 2461041892
Κοζάνη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.