Το «ΧΑΡΜΑΝΙ» γέμισε φωνές από μαθητές του Ελεύθερου Σχολείου της ΑΡΣΙΣ – Κοζάνης



Την ευκαιρία να περάσουν ένα όμορφο μεσημέρι είχαν 30 μαθητές δημοτικού, του Ελεύθερου Σχολείου της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης, την Τετάρτη 19 Μαρτίου, καθώς η διεύθυνση του καφέ ΧΑΡΜΑΝΙ τους ετοίμασε ένα όμορφο γεύμα με πολλά εδέσματα και όμορφη μουσική.

Για όλους εμάς που αγωνιζόμαστε καθημερινά για την προάσπιση των δικαιωμάτων όλων των παιδιών, που καταβάλλουμε μια τεράστια προσπάθεια να στηρίξουμε εκπαιδευτικά, περισσότερα από 100 παιδιά, σε έναν άνισο τις πιο πολλές φορές αγώνα, καθώς οι συνέπειες τις κρίσης βαθαίνουν συνεχώς και περισσότερο, ανάλογες κινήσεις μας δίνουν δύναμη και ελπίδα, ενισχύοντας την πίστη μας ότι ο επιχειρηματικός κόσμος, αλλά και ο καθένα ξεχωριστά μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά στο αγώνα κατά του κοινωνικού αποκλεισμού.

Τα παιδιά και οι εθελοντές-εκπαιδευτές του Ελεύθερου Σχολείου της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διεύθυνση του καφέ ΧΑΡΜΑΝΙ, ευελπιστώντας πως η κίνηση της αυτή θα γίνει αφορμή και παράδειγμα για ανάλογες κινήσεις και στο μέλλον.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.