Ενημέρωση των κατοίκων από τον Δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού για τις αντικαταστάσεις δικτύων ύδρευσης



Η ενημέρωση των κατοίκων της Μεσιανής και των Ιμέρων για την εκτέλεση των αντίστοιχων έργων αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης ήταν το βασικό θέμα των ανοιχτών συναντήσεων που πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 11 Μαρτίου, στις παραπάνω Τοπικές Κοινότητες, ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού κ. Βασίλης Κωνσταντόπουλος.

Οι συγκεκριμένες Τοπικές Κοινότητες είναι οι δύο πρώτες, από τις έξι συνολικά, που φέτος θα ξεκινήσουν τα έργα αντικατάστασης των δικτύων ύδρευσης τα οποία και εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ.

Η ενημέρωση σχετίζονταν με τον τρόπο εκτέλεσης των εργασιών, τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια των εργασιών και πως αυτά θα αντιμετωπιστούν.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος ζήτησε την κατανόηση των κατοίκων για την όποια ταλαιπωρία μπορεί να υπάρξει τονίζοντας την σημασία αυτών των έργων, καθώς πρόκειται για έργα τα οποία θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, με δεδομένο ότι τα δίκτυα ύδρευσής τους είναι παλαιωμένα και ανεπαρκή για τις σημερινές ανάγκες και απαιτήσεις.

Παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Νίκου Λαζαριώτη των Δημοτικών Συμβούλων κ. Γιώργου Μπάκανου και κ. Λευτέρη Χατζηλαζάρου και των μελών των Τοπικών Συμβουλίων Ιμέρων και Μεσιανής ο κ. Κωνσταντόπουλος απάντησε στις ερωτήσεις των κατοίκων ενώ αναφέρθηκε στα χρονοδιαγράμματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά των έργων, στην συνεργασία και τον έλεγχο των αναδόχων των έργων από τις υπηρεσίες του Δήμου όσον αφορά τις εργασίες που θα εκτελούνται ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και η όσο το δυνατόν λιγότερη ταλαιπωρία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.