Ο χορός της Βοϊακής Εστίας Θεσσαλονίκης



Με την καθολική συμμετοχή Βοϊατών από όλες τις περιοχές, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη ο χορός της Βοϊακής Εστίας, σε γνωστό κέντρο της πόλης το οποίο κατακλείστηκε από περισσότερα από 500 άτομα.

Ο χορός και το τραγούδι με την Κοζανίτικη Φανφάρα και το Γιώργο Μπέτζιο, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της εκδήλωσης που ήρθε να προστεθεί στην πλούσια δραστηριότητα της Βοϊακής Εστίας που συνεχίζει το σημαντικό έργο της διατηρώντας ζωντανά τα ήθη και τα έθιμα του Βοϊου.

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Βοϊακής Εστίας Θεσσαλονίκης, Γιώργος Παπαδόπουλος, ευχαρίστησε όλους τους συμπατριώτες του που τίμησαν την εκδήλωση και στηρίζουν τις προσπάθειες του Δ.Σ., ενώ έστειλε μήνυμα επανένωσης όλων των συλλόγων υπό τη σκέπη της Βοϊακής Εστίας.

Μήνυμα ενότητας, αισιοδοξίας και συμμετοχής, ώστε το Βόιο να βγει άμεσα από την κρίση, έστειλε από τη μεριά της και η Δήμαρχο Βοϊου, Παναγιώτα Ορφανίδου, που βρέθηκε μαζί με συνεργάτες της Αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους στην εκδήλωση.

Το Δ.Σ. της Βοϊακής Εστίας με απόφασή του τίμησε τον ιερέα Κώστα Βασιλειάδη, διαχειριστή της ιστοσελίδας www.tovoion.com για την πλούσια προσφορά του στο Βόιο μέσα από την προβολή των χωριών και των εθίμων της περιοχής.

Γραφείο Τύπου Δήμου Βοΐου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.