Ο χορός του ΚΑΠΗ Γαλατινής



Ξεχωριστή και απόλυτα πετυχημένη ήταν η εκδήλωση του ΚΑΠΗ Γαλατινής, που πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του  το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την αίθουσα του Πνευματικού κέντρου Γαλατινής και χειροκρότησε την διοίκηση και τα μέλη του ΚΑΠΗ για την υπέροχη εκδήλωση.

Τα μέλη και οι πολλοί φίλοι του ΚΑΠΗ διασκέδασαν μέχρι αργά το βράδυ με  ζωντανή μουσική και χορό.

Η Δήμαρχος Βοΐου, Παναγιώτα Ορφανίδου, σε σύντομο χαιρετισμό της, αφού ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, συνεχάρη την διοίκηση και τα μέλη του ΚΑΠΗ για τις δράσεις τους, και τόνισε την με κάθε δυνατό τρόπο, στήριξη του Δήμου προς όλες τις δομές ηλικιωμένων.

Η πρόεδρος του ΚΑΠΗ Γαλατινής,  κ.Τσιολάκη, ευχαρίστησε την Δήμαρχο και όλους τους παρευρισκομένους και τους ευχήθηκε του χρόνου να είμαστε καλά, και να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί για τον Χορό του Κ.Α.Π.Η μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Γαρούφος, και η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Πόπη Κισκίνη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.